Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Künye İletişim

Paylaş

Gözler bu tarihteydi, belli oldu

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi ikinci etap ihalesini için tarih verdi.

Admin Admin EDİTÖR Giriş: 26.06.2021 - 07:49 Güncelleme: 26.06.2021 - 07:49
Gözler bu tarihteydi, belli oldu

Çorum'da Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi'nin hayata geçirilmesi hususunda uzun süredir devam eden bekleyişte yeni gelişme yaşandı.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi kompleksinde bulunan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi'nin ikinci etap ihalesinin Temmuz ayında yapılacağını açıkladı.

Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi'nin 51 il içinde sadece Çorum'a yapıldığını belirten Ceylan, 50 milyon lira maliyetli tıbbi cihazların devreye girmeyi beklediğini ifade etti. Merkezin ikinci birinci etebının tamamlandığını, ikinci etap ihalesinin Temmuz ayıda yapılacağını vurgulayan Ceylan, Türkiye Atom Enejisi Kurumu'ndan izin alınması nedehniyle bir süre gecikme yaşandığını kaydetti.




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !
Yeni Slow Radyo