Çorum’un Mecitözü ilçesi Kahramanmaraş'tan gelen art arda gelen acı haberlerle sarsıldı.
Çorum’un Mecitözü ilçesi art arda gelen acı haberlerle sarsıldı.
Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar’ın halasının oğlu, Kahramanmaraş’ta öğretmen olarak görev yapan Muammer Kocabaş, eşi ve kızını depremde kaybetti.
Muammer Kocabaş’ın eşi Seher Kocabaş, Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybetti.
Depremde enkaz altında kalan Seher-Muammer Kocabaş çiftinin kızları Nisan Arca Kocabaş’ın da cansız bedenine ulaşıldı.
Anne Seher Kocabaş ve kızı Nisan Arca Kocabaş’ın bir gün arayla hayata veda etmesi, derin üzüntüye neden oldu. Ailenin diğer çocuğu ise sağ olarak kurtuldu.
Seher Kocabaş, dün İskenderun’da toprağa verildi. Kızı Nisan Arca Kocabaş ise 10 Şubat Cuma günü Mecitözü İlçesi’nde Cuma namazından sonra Merkez Büyük Camii’den alınarak Hıdırlık Mezarlığı’nda toprağa verilecek.