habercim19.com özgür haber özgür yorum

Herkes yapamaz, kamikaze Azab’ı geliştirdiler

BİLİM-TEK

Çorum’un İskilip ilçesinden Ahmet Şerbetçi  ve Nevzat Kocarasaç’ın sahibi olduğu şirket, A zab ismini verdikleri kamikaze İHA geliştirdi.

Çorum’un İskilip ilçesinden Ahmet Şerbetçi ve Nevzat Kocarasaç’ın bilişim üzerine kurulu şirketleri, Azab ismini verdikleri yeni bir kamikaze insansız hava aracı (İHA) geliştirdi.

Edindiğimiz bilgilere göre; Azab adı verilen çok maksatlı kamikaze İHA, uçuş testlerini gerçekleştirdi. Uzun menzil ve yüksek faydalı yük taşıma kapasitesine sahip Azab ile önümüzdeki günlerde patlatma testlerinin yapılması hedefleniyor.

Yetkililer son 15 yıldır bilişim ve bilişim güvenliği üzerine çalışan Çorumlu şirketin, son yıllarda savunma sanayi alanında üretimler geliştirdiğini bildirdi.

Çorum'un İskilip ilçesinden Ahmet Şerbetçi ve Nevzat Kocarasaç’ın yeni geliştirdikleri kamikaze insansız hava aracı, ^Çorumlu'nun yaptığını herkes yapamaz' sözünü yeniden gündeme getirdi.

Yorumlar (1)

ÇORUMLU 1 Yıl Önce

HELAL OLSUN BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİZ....SADECE DEVLET DESTEKLİ KİŞİLERİN DEĞİL ,ANADOLUNUN BAĞRINDAN DA BÖYLE İNSANLAR OLDUĞU UNUTULMAMALI....

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.