habercim19.com özgür haber özgür yorum

Bekir Sayın naklen belediyeye atandı

BİYOGRA

Çorum üftülüğü’nde tekniker kadrosunda görev yapan Bekir Sayın, kurumlar arası naklen tayinle Çorum Belediyesi'ne atandı.

Çorum İl Müftülüğü’nde tekniker kadrosunda görev yapan Bekir Sayın, kurumlar arası naklen tayini nedeniyle kurumuna veda etti.

Yaklaşık beş yıl boyunca müftülüğünün çeşitli kademelerinde görev yapan Sayın, Çorum Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’ne naklen atandı.

Müftü Muharrem Biçer, müftülük teknikeri Bekir Sayın’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, yeni görev yerinde başarı dileklerini iletti.

Yorumlar (17)

1967 3 Yıl Önce

HAYIRLI UĞURLU OLSUN GÜZEL İNSAN.

Çorum 19 3 Yıl Önce

Camilerin imam hatip kadrolarının boşalmasının nedeni anlasildi

Alkış 3 Yıl Önce

Belediye bir cevher daha keşfetmiş Tamam artık belediye uçar gider kimse tutamaz. Bu arada; Belediye de çalışan memurlar utanın içinizden bir adam çıkmamış özel kalem de çalışacak. Başkanı muhayenete muhtaç etmişsiniz. Ne varsa imamlar da var. Siz boşa okumuşsunuz boş adamlar. !!!

Sultan 3 Yıl Önce

Umarım bu beyefendinin torpili cemaatten degildir.Kişinin emrinde olmayıp inşAllah devlet millet halk odaklı çalışır.

çorumlu 3 Yıl Önce

belediye çalışanları düşünsün

yasemin 3 Yıl Önce

2019 Yerel Seçimlerinde Cemaatler Sayın Cumhurbaşkanımıza oy vermediler.(İstanbul,Ankara.İzmir,Antalya vs.vs.)

Ragnar 3 Yıl Önce

Şaşırdık mı? Tabi ki de hayıııııır.

Vatandaş 3 Yıl Önce

Hala aynı kafayla inadına yorum yapıyorsun bu arkadaş cami görevlisi değil tekniker ama niyet başka olunca yani bağcıyı dövmek olunca klavyede atış serbest

eşofmanlı şevket hoca ya 3 Yıl Önce

hocam .müdür olmak için cemaatten referans getirip, sakal bırakmak şart mı.

eşofmanlı şevket 3 Yıl Önce

Evladım, müdür olmak için cemaatten referansın varsa,torpil yaptırıp görevli hacca gittiysen dönüşte de sakalı koyuverdiysen müdür olabilirsin.

behçetten vatandaşa 3 Yıl Önce

torpil adam kayırma almış yürümüş.artık liyakat yok iyiniyet bitmiş.torpilsiz idareci olamazsın.bundan sonra bağcıyı dövmeden üzüm yiyemezsin.

Ragnar 3 Yıl Önce

Habercim 19 sitesi elemanlarından bi ricam olcak. Arkadaşım yaptığımız yorumları kafanıza göre siliyosunuz. Ekleme yapıyosunuz. Hiç yayınlamayın o zaman . Madem öyle kapatın haberlere yorumları. Böyle habercilik olmaz amatörsünüz.

Vatandaş 3 Yıl Önce

Nerde yorumum

Adem Demirkan 3 Yıl Önce

Eski Özel kalem müdürü ne oldu? Onu merak ettim. Haber eksik.

Karşı Köyün Delisi 3 Yıl Önce

Bu tip görevlendirmelere kesinlikle karşıyım, yok imamlıktan yok başka yerden gelip hazıra konmak. Ancak bu kardeşimizi yakînen tanıyan biri olarak şunu söylemek isterim ki; Sayın Aşgın'ın bugüne kadar ki en iyi ve doğru atama. Dertlidir bu kardeşim, heyecanlıdır, çalışkandır ve entellektüeldir,vizyon sâhibidir. Rabbim mahçup eylemesin kardeşim.

baki taştan 3 Yıl Önce

neresi hayırlı belediyede adam kalmadımı

Okur 3 Yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun Bekir kardeşime arkadaşlar suizan yapıyorsunuz bilip bilmeden tanıyıp tanımadan saçma sapan yorumlar

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.