habercim19.com özgür haber özgür yorum

Açılışı 17 Mart'ta planlanıyor

EĞİTİM

Hitit Üniversitesi Sungurlu MYO Kampüsü’nün üniversitenin 14. Kuruluş yıldönümü olan 17 Mart’ta törenle açılması bekleniyor.

Hitit Üniversitesi Sungurlu MYO Kampüsü’nün üniversitenin 14. Kuruluş yıldönümü olan 17 Mart’ta törenle açılması bekleniyor.
27 Haziran 2014’te temeli atılan kampüste inşaat süreci ve taşınma işlemleri tamamlandı. Öğrenciler eğitime yeni binalarında başladı. MYO kampüsünde 17 derslik, 23 personel ofisi, 1 kütüphane, 1 toplantı salonu, fizyoterapi uygulama laboratuvarı, çocuk gelişimi uygulama salonu, 3 bilgisayar laboratuvarı, yemekhane, kantin binası, ısı ve enerji merkezi bulunuyor.
Öte yandan kampüsün sosyal medyada paylaşılan iç ve dış mekanları beğeni topladı.

Yorumlar (5)

Nerdesiniz Arkadaş 4 Yıl Önce

Yahu önceleri bu tür üniversitenin iyi haberlerine mutlaka çamur atılır, değersizleştirilmesi için olağanüstü çaba gösterilirdi. Bildiğim öncesinden biri gitti, gerisi burda. Acaba ne değişti? Acaba o olumsuzlar, göndereceklerini gönderdi, alacaklarını aldılar ondan mı?

Yurdu Unutmamak Lazim 4 Yıl Önce

fetö köpeklerinin en önemsidiği mekanların başında yurtlar geliyormuş. bu kampüste çok güzel bir KYK yurdu da var. emeği geçenden Allah razı olsun. gerçek emeği geçeni herkes biliyor ama isim söyleyince herkes o değil asıl ben yapmıştım diyor bu memlekette:)))

Sungurlulu 4 Yıl Önce

Bura fakülte olmayacak mı yoksa Yöksekokul olarak mı kalacak?

İl Olunca 4 Yıl Önce

Sungurlu il olunca inşAllah.

ADALET 4 Yıl Önce

Çok güzel bir Yüksekokul binası olmuş. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. En başta Reha hocanın hakkını vermemek adalatsizlik olur, vicdansizlik olur, haksızlık olur. Gerçek bu

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.