habercim19.com özgür haber özgür yorum

Anneler kep attı

EĞİTİM

İTÜ Anne Üniversitesi Programı'na katılan anne ve anne adayları törenle diplomalarını aldı.

Hitit üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin iş birliğinde gerçekleştirilen HİTÜ Anne Üniversitesi Programı'na katılan anne ve anne adayları törenle diplomalarını aldı.

Meslek Yüksekokulları Kampüsü Ethem Erkoç Konferans Salonu'nda düzenlenen mezuniyet törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, HİTÜ Anne Üniversitesi Programı'nda eğitim alan anne ve anne adayları ile akademik ve idari personel katıldı.

HİTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende yaptığı konuşmada, bu yıl ikinci kez düzenlenen HİTÜ Anne Üniversitesi Programı'nın başarıyla tamamlandığını, bu program sayesinde anne ve anne adayı kadınların hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Anne Üniversitesi Programı kapsamında, kadınlara çocuk gelişiminden mikrobiyolojiye kadar 29 farklı konu başlığında eğitim verildi.

Yorumlar (1)

Sosyalci 4 Yıl Önce

Rektör Bey üniversite içinde millete üstten bakarak, azarlar gibi konuşarak çok incitici oluyorsunuz. Yumuşak huy size daha çok yakışır. Tutum ve davranışlarınızla örnek oluyorsunuz. Bunu unutmayın.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.