habercim19.com özgür haber özgür yorum

Bakan Selçuk 24 eğitim tesisini açacak

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Çorum il genelinde yapımı tamamlanan 114 milyon lira maliyetli 24 ayrı eğitim tesisinin açılışını yapacak.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Çorum il genelinde yapımı tamamlanan 24 ayrı eğitim tesisinin açılışını gerçekleştirecek.
Ankara'dan bugün karayolu ile Çorum'a gelecek olan Bakan Selçuk, ilk olarak Sungurlu'nun Arifegazili Köyü İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret edecek.

Bakan Selçuk, Çorum Valiliği ziyaretinden sonra Hacı Bektaşı Veli Ortaokulu'nda düzenlenecek törende, yatırım maliyeti 114 milyon lira olan il genelinde 24 ayrı eğitim tesisinin açılışını yapacak.

Bakan Selçuk’un açılışını yapacağı eğitim tesisleri ağırlıklı Çorum merkez olmak üzere İskilip, Uğurludağ, Alaca ve Osmancık’ın da bulunduğu 31 okul-394 derslik, 1 Bilim Sanat Merkezi, 1 Pansiyon, 1 Spor Salonu olmak üzere toplam 24 eğitim tesisi kapsıyor.

Bakan Selçuk, Belediye Başkanlığı'nı ziyaret ettikten sonra Devlet Tiyatro Salonu'nda 'Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları' programına katılacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.