habercim19.com özgür haber özgür yorum

Bize her yer kütüphane

EĞİTİM

‘Bize Her Yer Kütüphane’ etkinliğinin ilki gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen, Gençlik Projeleri Destek Programı (2018-2) Kapsamında yürütülen “Okumak Sizden, Çaylar/Kahveler Bizden” adlı proje kapsamında ‘Bize Her Yer Kütüphane' etkinliğinin ilki gerçekleştirildi.

Proje kapsamında kurulan Kitap Kahve dışında yapılacak kitap okuma faaliyetleri/etkinlikleri “Bize her yer kütüphane” olarak hayata geçirildi.

Geçtiğimiz hafta sonu Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip öğrencileri ile Sıklık Tabiat Parkı’nda yapılan kitap okuma etkinliğine 10 lise öğrenci ve 4 yetişkinin katılımı sağlandı. Kitap okuma etkinliğinin yanı sıra piknik düzenlendi, parkın sosyal imkânlarından öğrencilerin yararlanması sağlandı.

Yapılan etkinliğin amacı, “Gençlerimizi ve yetişkinlerimizi kitap okumaya teşvik etmek, onları kitaplarla buluşturmak ve okuma bilincini topluma kazandırmak” olarak özetlendi amacı, “Gençlerimizi ve yetişkinlerimizi kitap okumaya teşvik etmek, onları kitaplarla buluşturmak ve okuma bilincini topluma kazandırmak” olarak özetlendi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.