habercim19.com özgür haber özgür yorum

‘Çorum’da eğitimin kalitesi artacak’ sözü

EĞİTİM

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çorum’da eğitimin kalitesinin artırılması için gereken ne varsa yapacaklarını açıkladı.

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çorum’da eğitimin kalitesinin artırılması için gereken ne varsa yapacaklarını açıkladı.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, geçtiğimiz günlerde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Abdullah Kodek’i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. AK Parti iktidarının eğitime büyük önem verildiğinin altını çizen Ahlatcı, eğitim camiasıyla el ele vererek eğitim alanında Çorum’u daha ileriye götürmek için gayret göstereceklerini ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek'de, bugüne kadar edindiği bilgi, birikim ve tecrübeleri Çorum için kullanacağını belirterek, amacının gece-gündüz demeden bu ülkeye ve millete en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu sözlerine ekledi.

İHA

Yorumlar (14)

byy 3 Yıl Önce

Demekki bu zamana kadar; Eğitim kalitesizmiş!

Tika 3 Yıl Önce

Bu okul müdürleri yardımcıları ile zor

Koş Sevim 3 Yıl Önce

Karbonat ero, fırıldak hüso, sinsi fato düşünsün.

Komik 3 Yıl Önce

Siyasilerin onunde el pence durarak mi yapacaksiniz bunu. Liyakatsiz kadrolar ilr mi yapacaksiniz. Hadi bakalim. Bekliyoruz heyecanla

Şuayip 3 Yıl Önce

Yazılı sınavla atananları bir şekilde eleyip ,kul hakkı yiyerek MÜLAKATLA adrese dayalı okul müdürlüğü atamaları yaptınız. Hala kaliteyi artıramadınız mı?

Karakter 3 Yıl Önce

En sağdaki arkadaşın ne işi var her resimde en önde müdür yardımcısı olabilirsin ama senden başka da müdür yardımcıları var...

Karaktere cevap 3 Yıl Önce

Al birini vur ötekine, üçünü de değiştireceksin, mülakatla okul müdürü ol, sınavsız il müdür yardımcısı ol sonra da liyakat diye bağır. Sevsinler. Üçünü de değiştirin.

Vay vay vay 3 Yıl Önce

Asc ve Ahlatçı ilemi artacak, önce onlara eğitim vermek lazım!!!

Çorum 19 3 Yıl Önce

Egitim apartmandan bozma test merkezi okullara ihale ne egitimi

çorum 3 Yıl Önce

Liyakatsizlik gençliği mahvetti. Her yer küfür eden gençlerle dolu.

Boş konuşmak 3 Yıl Önce

Yeni müdür hoş gelmiş,sefa gelmiş.Başarılar dilerim.Yusuf efendi Çorum'un eğitim kalitesi 36 kişilik sınıf mevcutları ile artmaz.

Neme Lazim 3 Yıl Önce

Eyyy Ahlatci! Utanin Yozgat da Erdogan Akdag bi basina Bozok un kampusunu adam etti. Universiteyi adam etti. Siz ondan kat kat zenginsiniz venezuela altinlarini getiriyosunuz Universitesinin kuzey kampusune bi katkiniz olmadi. Yanyana koyun ikisini bakin da utanin utanin. Utanin...

Corum 19 3 Yıl Önce

Yeni külliye mi geliyor

Liyakat 3 Yıl Önce

Bir akşam bir siyasi yeni milli eğitim müdürünü alıp öğretmenevinde ne yaptı? Kime emanet etti. Çorumda eğitim bir adım ilerlemez!

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.