habercim19.com özgür haber özgür yorum

Hastane personeli Kur'an öğreniyor

EĞİTİM

Çorum İl Müftülüğü’nce hastane personeline Kur'an eğitimi veriliyor.

Çorum İl Müftülüğü’nce Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ee Araştırma Hastanesi Mescidi’nde hastane personeline mesai saatinden sonra Kur’an eğitimi veriliyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Kur'an Öğretimi Projesi’ kapsamında Hastane Mescidi İmam Hatibi Hafız Ahmet İpek tarafından verilen Kur’an eğitimine, yaklaşık 30 hastane personeli katılıyor.
Derslerin halen devam ettiği Kur'an eğitiminde Elif-Ba cüzünü bitirerek Kur’an okumayı öğrenen 10 kişiye, İl Müftülüğü’nce hediye edilen Kur’an-ı Kerim’ler din görevlisi tarafından takdim edildi.

Yorumlar (3)

Çorumlu 2 Yıl Önce

Doldurulan binlerce i.h li için iş yapıyormuş gibi gösterme çabası. Hastane personelinin çoğuda i.h li zaten.. Üniversite okumayan tıp mühendislik okuyanlar bile iş bulamazken bunlar dolduruldu

Kur'an ogrenmek isteyen evinde... 2 Yıl Önce

Ne kadar gereksiz bir uygulama. Sirf gösteris. Is yerinde Kur'an ogrenmek gibi bi durum olabilir mi? Kur'an ogrenmek isteyen evinde , kurslarda ogrensin. Aldiginiz maaslar size helal degil. Gosteris icin ne yapacaklarini sasiriyorlar. Orasi hastane kardesim. Simdi bunlar iste yapmaz, Kur'an ogreniyoz diye. Biri bisey dese hemen sikayet ederler.

evinde ogrensine cevap 2 Yıl Önce

Senin eğitimi nerde aldığın belli. okumayı dahi öğrenememişsin. haberi tam okusan anlardın ama sende o kapasite yok belli. yazıda mesai saatleri dışında ders veriliyor yazıyor. Ayrıca orası bir cami. ne yapacaklardı. evleremi gidecekti hoca cahil

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.