habercim19.com özgür haber özgür yorum

İlahiyat’ta dekan değişikliği

EĞİTİM

Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı değişti.

Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığına aynı fakültede öğretim üyesi olan Prof. Dr. İsmail Bulut atandı.

İlahiyat Fakültesi Dekanlığını bir süredir Prof. Dr. Abdullah Çolak yürütüyordu.

Hitit Üniversitesi yeni değişikliği kurumsal internet sitesinden atama kararı olarak duyurdu.

Yorumlar (12)

Mehmet canıtez 8 Ay Önce

Diğerleri de sırada.... Başaramayan gider...

Serpil 8 Ay Önce

Umarım bu beyeefendi cemaatci değildir.Cemaatcilerin ilimle,bilimle hiç alakaları olmadığından öğrenciye de bir şey veremiyorlar.Torpilsiz nefes bile alamıyorlar.Cemaatci dekanlar üniversiteden temizlenirse belki akademik anlamda üniversitenin önü açılır.

Gerçek Dostlar İçin Turnusol 8 Ay Önce

Abdullah hoca başarıyla çok uzun bir süre bu görevi yürüttü. Prensip olarak asalaten en fazla iki dönem dekanlık yapılabiliyor (hemen ama şu var filan demeyin, asaleten diyorum, prensip olarak diyorum). Neyse, İnşAllah onun kuşatılıcığı ve yapıcı yaklaşımı sürer. Başaramayan gider kısmına da pek bi güldüm bu arada.

Çorumlu 8 Ay Önce

Hayirli olsun ilahiyatta su eski neydigi belli olmayan corumlularin ekmegle oynayan corum şöyle corum böyle utanmadan gelipte corumu karistirmaya çalışan neydiyi belli olmayanlar var sn dekan bunlara bir ayar verirsin inşAllah

Mesut 8 Ay Önce

Serpil hanım çok haklısınız.Özellikle eğitim fakültesi,ilahiyat,tıp gibi çocuklarımızın okulu bitirdiğinde insanımızla bire bir muatap olacağı durumlarda emek harcamadan alın teri dökmeden,torpille bir yere gelmenin daha kolay olacağı fikri kendilerine kazandırılırsa birilerine biat etmek zorunda kalırlar.

İsimlerini bildirir misiniz 8 Ay Önce

Hocam, bahsettiğiniz ididlalar çok ciddi ve çok vahim. Lütfen bu isimleri dekana, rektöre ve devletin ilgili birimlerine iletir misiniz.

Ali Osman ULUSOY 8 Ay Önce

Başka fakültede olan rahmetli F.Y. bir gün dedi ki, bu memlekette ilahiyatın sorunu ilahiyatçılar :) Hayırlı olsun ne diyelim.

Murat 8 Ay Önce

Abdullah hocamızın işini layıkıyla yaptığı gibi selefi İsmail hocamda görevini layıkı ile yapacağına inancım tamdır. Her ikiside beyefendi kişiliğe sahip insanlardır. Kolaylıklar diliyorum…

Murat 8 Ay Önce

Abdullah hocamızın görevini layıkı ile yaptığı gibi İsmail hocamızda elbette görevini layıkı ile yapacağına inancım tamdır. Her iki şahsiyette beyefendi kişiliğe sahip akademisyenlerdir.

Veli 8 Ay Önce

Bu ilahiyatcilar neden sakalsiz Yahudiyi disarsan tanirsin hristiyani tanirsin bizim ilahiyatcilari kimligini bakarak anlayamazsin

Doğrusu 8 Ay Önce

Ebu Cehil de sakallıydı...

veli 8 Ay Önce

@dogrusu Ilahiyatcilarin sakal birakip sunnete uymamalari tuhaf sakallari jiletle kazimak gunah degil mi? Ilahiyat ogrencilerine Rol model olsalar daha iyi goruntuleri giyim kusam kilik kiyafatleriyle Birde Ebu cehilele alaka kuran ilahiyatciysa vay bu ogrencilerin haline bizim conseptimizle ne alakasi var Sunnete uyma Ebu cehilde sakalliydi de kafaya bak cay demle alakaya maydanoz

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.