habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kamuoyuna açıklama

EĞİTİM

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü birisi dekan iki öğretim üyesi arasında sosyal medya üzerinden dolanan konuşmalara açıklık getirdi.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü, üniversitede görev yapan birisi dekan iki öğretim üyesi arasında sosyal medya üzerinden yer alan konuşmalar üzerine yazılı bir açıklama yaptı.
‘Kamuoyuna açıklama’ başlığında yapılan duyuruda, “11 Ekim 2019 Cuma günü itibariyle üniversitemizin iki öğretim elemanı ile ilgili olarak; geçmiş tarihli olduğu halde güncelmiş gibi sunulan birtakım görüntü ve haberlerin kamuoyuyla paylaşıldığı görülmektedir.
Yaklaşık bir buçuk yıl önce üniversitemiz tarafından yargıya intikal ettirilen ve yargı süreci halen devam eden konuyla bağlantı kurularak Üniversitemizin kamuoyundaki itibarını zedelemeye yönelik yapılan paylaşımların üniversitemizi yıpratmasına asla müsaade edilmeyecektir.
Söz konusu paylaşımları yapan-yayan kişiler ve kurumlar hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılacağını kamuoyunun bilgisine önemle duyururuz.” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (12)

Recep 5 Yıl Önce

Yani 1,5 yıl önce olmuş, üniversite yönetimi biliyomuş ve o kişi halen dekan? Oh ne ala. Kibirli kibriyle, küfürbaz küfrüyle..

Selim 5 Yıl Önce

Bu nasıl açıklama ya. Bu adamın ne olduğunu bile bile hala o makamda tutmak nedir? Küfürbaz dekanı görevden almayan eski ve yeni rektörü kınıyorum.

Dikkatli Okumak Lazım 5 Yıl Önce

Evet önce olmuş ama ne demişler “... yargıya intikal ettirilen ve yargı süreci halen devam eden konuyla...” demekki süreç bitmemiş.

Fatih 5 Yıl Önce

Ne olmuş yav yine yetişemiyoruz Çorum gündemine

Çorumlu 5 Yıl Önce

Kim miş bu dekan hoca açıklayın kactane çorumlunum ekmeğiyle oynadılar

Komedi 5 Yıl Önce

Rektör Üniversitenin İtibarını Küfür eden Dekan'ı korumak olarak anlıyor herhalde. Vah Memleketimin hali...

Fitne Bağları 5 Yıl Önce

Vayyyy, yine Çorumda Dünyada başka hiç bir bu isimle bir yer olmayan fitne bağlarında bağ bozumu başlamış.

Hitü 5 Yıl Önce

Mağrur olma padişahım senden büyük Allah var. Oğlunu, gelinini bile kadroya aldın okul benim okulum diye söylenerek geziyorsun her yerde, bakalım yalan dünyanın dekanlık makamı sana kalacak mı?

Hakikatleri konuşmak 5 Yıl Önce

Varsa bir gerçek konuşmaktan zarar gelmez.Gerçekleri konuşmak fitne değildir.

Çorumlu 5 Yıl Önce

Çorumluyu küfür edecek çorum şöyle çorum böyle diyecekler utanmadan çorumda görev yapıp çorumluların ekmeğiyle oynayacak hiç birşey yokmuş gibi pişkin anne çocuk programlarında boy gösterecekler gitsinler samsunda amasyada trabzonda kendi illerinde görev yapsınlar takdir yüce büyük devletimindir

Akademi 5 Yıl Önce

Hitit Üniversitesi işte ne bekliyorsunuz ? Alnımda ki sivilcenin başarısı Hitit Üniversitesinin başarısından daha büyüktür.Böyle akademi mi olur ? Hitit gibi üniversiteleri sunan ülkenin eğitimi batmaya gençleri cahil ve çağın gerisinde kalmaya mahkumdur.

Osman 5 Yıl Önce

1.5 yıl önce olan olayın sonucunda ne oldu.. Bayan hocanın durumu ve erkek hocanın durumu ne? Niye insanları bu konu hakkında konuşmamaları için tehdit ediyorsunuz? Yönetim de bu işin neresinde?

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.