habercim19.com özgür haber özgür yorum

Okullara 30 Nisan'a kadar ara

EĞİTİM

Okulların tatil süresi 30 Nisan'a kadar uzatıldı.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un az önce yaptığı ortak basın toplantısında koronavirüs nedeniyle okul tatilinin uzatılıdığını açıkladı.

Buna göre, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı tüm okulların tatil süresi 30 Nisan 2020 tarihine kadar uzatıldı. EĞitim internet üzerinden dijital olarak devam edecek.

Yorumlar (5)

Mir 4 Yıl Önce

Okullar tail diye bisey denilmedi doğru haber yapın uzaktan egitim yapılacak provoke etmeyin

EDİTÖR 4 Yıl Önce

Mir kullanıcı adıyla yazan okurumuza; Basın toplantısında yapılan açıklama ortada. Açıklamaların canlı yayında televizyonlara yansıyan başlıklarını size aktarıyorum: 'virüs tatili uzadı ve eğitime 30 nisana kadar ara' Ayrıca Milli Eğitimi Bakanı da aynı şekilde tatilin uzadığını vurguladı. Başlığımızın neyinden rahatsız oldunuz anlaşılamadı. Ayrıca burada bir bilginin aktarımı nasıl oluyor da provoke oluyor?

Kader 4 Yıl Önce

Mirim A Haber de aynı başlığı atmış. Sıkıntı yapma. Takılma.

Recep 4 Yıl Önce

Onlar yanlış başlık atmış olabilir. Siz sorumlu ve önder gazete olarak tatil yerine evden eğitim vs gibi bir ifade seçebilirdiniz. Bakan da önce tatil dedi, sonra düzeltti.

Eğitimci 4 Yıl Önce

Bakan tatil kelimesini kullandı.Arkasından eğitime aynı şekilde devam edileceğini duyurdu.Kimseyi 'yanlış haber yaptınız' cümlesin kullanarak itham etmeyin.Önce araştırın,sonra yazarsınız.Haber kaçmıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.