habercim19.com özgür haber özgür yorum

Ömer Yılmaz istifa etti

EĞİTİM

Çorum eski Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden istifa etti.

Çorum eski Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden istifa etti.

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kendi kararı ve bakanlığın onayı ile görevinden ayrıldığını açıkladı. Yılmaz, “Sadece bakanlığımızın talimatlarıyla, hukuk ve ahlak ilkelerine bağlı kalarak 17 aydır yürüttüğüm Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden, talebime binaen bakanlığımızın onayı ile Bakanlığımız merkez teşkilatında görev almak üzere ayrılıyorum. Mesai arkadaşlarıma ve değerli öğretmenlerimize yol arkadaşlıkları için teşekkür ediyor, Yüce Allah’tan sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (24)

Ah alan çeker 3 Yıl Önce

Çorum’a yapacağını yaptı, Isparta’da da aynısını yapmıştır. Olan Çorum’a oldu, hüso da çeker. Etme bulma dünyası

Adalet 3 Yıl Önce

Adalet tecelli eder, istifa etmese sıkıntı büyüktü demekki. Uyumsuz olmayacaksın, iftira etmeyeceksin. Ah almayacaksın.

Can 3 Yıl Önce

İspartalı olsam kurban keserdim

Boyacı badanaci 3 Yıl Önce

Bu adama güvenip boya badana yapanlar emekli olup bundan güvence alıp dava arkadaşlarını satanlar hayat kısa yol uzun arkadaşlar hadi şimdi kurtarsın sizi mevlana diyarındaki büyüğünuz

İstifamı 3 Yıl Önce

gorevden aldılar bu adamdan bekçi olmaz geçmiş olsun isparta

Ah ki ne ah 3 Yıl Önce

Adam altı ay durdu kimin ahını aldı torpil yaptıramayan müd müd Yrd adaylarının mı Memur-Sen e el pençe durmadı onun mu ahını aldı Çorumlu isterük deyu sokağa dökülen devlet adabından bihaber Çorumlu olmayan sendika temsilcilerinin mi

Şuayip 3 Yıl Önce

Sevim koş Yahya ile Özcan'a haber ver!

Öğretmen 3 Yıl Önce

Ne büyük bir torpili varmış ki görevden aldık bile diyemiyorlar, Çorum da eğitime verdiğin zararı unutmayacağız Ömer Yılmaz.

Hii 3 Yıl Önce

Seni gidi seni uyanık merkeze daire başkanı olmaya gidiyon demi eee kaz gelen yerden tavuk esirgenmezya da Ispartalılar sessizce halletti.

Eğitimci 3 Yıl Önce

Çok üzüldüm çoook

Vatandaş 3 Yıl Önce

Millet haberi okumadan basmış yorumu. Adam bakanlığın merkez teşkilatına alınmış yani kademe yükselmiş. Biz bu adamı zıplattık dememek , dedirtmemek için istifa etrirmişler. Olay bu kadar basit..

has çorumlu 3 Yıl Önce

sazanlık yapmayıp keşke haberin devamı okusaydın adam ya daire başkanı yada genel müdür olacak

has çorumlu 3 Yıl Önce

özcan sen misin

imar 3 Yıl Önce

alper ziyaretine git birdaha ömer beyin ıspartaya

Corum 19 3 Yıl Önce

Merkezde daire başkanı da olabilir belli olmaz

Özcan 3 Yıl Önce

Anlaşılan kısa bir süre şehrimizde görev yapmasına rağmen çok kişinin ayarlarını bozmuş Ö.Y.

YALAN DÜNYA 3 Yıl Önce

Ömer Yilmazlar gibi insanlar azaldığı icin olabilir mi toplum ner de yalan dolan varsa kendine ya müdür ya başkan yada vs yaptığı için düzgün insanın yaşaması zor.Şu toplumun geldiği hale bakın yıllardır kimleri kendi elinizle seçip getirdiniz kendi sectiklerinizden ne kadar memnun kaldınız ki atanan bir müdür den razı olasınız. Adam sorarlar hırsızlık mi mamusuzluk mu yalancılık mı haksızlık mı yaptı bence hiç birini yapmadı sadece buna benzer insanları başımıza getirdiğimiz için bünyede alışkanlık yaptı öyle olunca nerde popilist varsa onlar olsun istiyoruz sonra onuda beğenmiyor daha popilistini getiriyoruz.

Çorumlu 3 Yıl Önce

Ya adamı kötülüyorsunuz Peki bizim şak şak çığlar ne yaptı Başkasının ekmeğine oynayan yalakalar olursa Çorum da Çoruma ne tiren nede uçak gelir.Siyasete yalakalık yapanlar yüzünde

Barış 3 Yıl Önce

Ozcan rumuzlu arkadaş bak ben adımla yaziyom hadi 5 dk delikanlı ol sende adınla yaz kimin ayarı bozuk bakalım hem toplumda karsilik bulursun ilerleyen nesiller de de der benim babam delikanlı adammış klavye delikanlılığı yapmadı diye

Recep 3 Yıl Önce

barış delikanlılık yapmış ,özcan senden de bekliyoruz hadi bakalım

Alper 3 Yıl Önce

İmar denen şahıs yapacagin yorumu gelde benim yüzüme yap ismini saklama

Müdür 3 Yıl Önce

İyi bir insan iyi bir idareci değil,tecrübesiz olduğu için o koltukta oturmak öyle kolay değil.

Yorumcunun kralına 3 Yıl Önce

Şuayip,yorumcunun kralısın.Yahya burada ama,Özcan geddi.Özcan artık tatil yöresinde,gelmez ve gelemez.Çok kişiyi kırdı.Ama AKP iktidardan gidince söz veriyorum.Tayinini Çorum'a yaptıracağım.

Ali Solmaz 2 Yıl Önce

Adam ne demiş açıklamasında. “Sadece bakanlığın talimatlarıyla”demiş. Yani devlet haricinde cemaatlerden, siyasetten, sendikadan talimat almadım demiş. Ne demiş, “hukuk ve ahlak ilkelerine bağlı kalarak” demiş, yani bana kimse hukuksuz ahlaksız iş yaptıramaz demiş. Yorumlamaktan bile aciz insanlar adama kötü diyor. Tüm kötülerin ayarını bozduğu için çekemiyorsunuz değil mi? İlk kez bir tarafa bağlı olmayan fikri vicdanı hür bir adam gördünüz. Bünyeniz alışkın değil tabi. Nasıl çalıştığını biz gördük. İki yılda yaptığını hiç bir ilde görmedik. Hırsızları da bir bir yargının önüne çıkardığına şahit olduk. Ben kim miyim? ISPARTA da çalışan basit bir öğretmenim.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.