habercim19.com özgür haber özgür yorum

Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’ne tam not

EĞİTİM

Engellilik konusunda yürüttükleri çalışmalarla tanınan STK temsilcileri, Akkent'te eğitime başlayan Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'ni (OÇEM) ziyaret etti.


Engellilik konusunda yürüttükleri çalışmalarla tanınan STK temsilcileri, Akkent'te eğitime başlayan Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'ni (OÇEM) ziyaret etti.

Çorum Zihinsel Engelli Çocuklar Derneği Başkanı Dr. Neslihan Hüsülüoğulları, Beyaz Ay Derneği Çorum Şube Başkanı Zehra Betül Özseçer ve Belediye Kadın Kültür Merkezi Müdürü Nuran Hakyemez, OÇEM Müdürü Ferhat Sarı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Engellilik konusundaki çalışma ve duyarlılıkları ile kamuoyunun takdirini kazanan bayan STK temsilcileri, otistik çocukların eğitiminin, diğer engelli guruplarından ayrı olarak, özel eğitim almalarının çok sevindirici bir adım olduğunu belirterek, okulun açılışında emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini kaydettiler.

Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği Başkanı Dr. Neslihan Hüsülüoğulları, okulu çok beğendiklerini, Çorum için olmazsa olmaz bir hizmetin şahidi olmaktan da ayrıca gurur duyduklarını ifade etti.

Ferhat Sarı'dan öğrenciler ve okulun durumu hakkında bilgi alan STK temsilcileri, Otistik çocuklar ve aileleri için umut kapısı sayılabilecek seviyede öneme sahip OÇEM'in varlığının, çocuklara ve ailelerine önemli bir güvence olduğunu dile getirdiler.



Yorumlar (1)

Adınız Soyadınız 10 Yıl Önce

ön vb mc v vbcbdvvvcn vnmvmnvbmcm övböv mvmc

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.