habercim19.com özgür haber özgür yorum

Pınar Silmkent Kampüsü tamamlanıyor

EĞİTİM

Pınar Koleji, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı’nda yeni kampüsünü hizmete sunmaya hazırlanıyor.

Çorum’un eğitim alanındaki markası haline gelen Pınar Koleji, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı’nda yeni kampüsünü hizmete sunmaya hazırlanıyor.

Özel Pınar Eğitim Kurumları ve MY Koleji Kurucusu Murat Yıldırım, “Çorum’daki 4. kampüsümüzü Silmkent’te faaliyete geçiyoruz” dedi.
Devam eden inşaa çalışmalarında incelemelerde bulunan Murat Yıldırım, “Yeni kampüsümüz, yeni eğitim-öğretim sezona hazır olacak” diye konuştu.


İlerleyen günlerde açılışı yapılması planlanan kampüste ilkokul ve ortaokul binaları ile spor salonunun yer alacağını anlatan Yıldırım, açıklamasında şu bilgilere yer verdi:
“Zengin etkinlik alanları ile kaliteli ve çok yönlü eğitimi, 10.000 metrekare kapalı alanı, 40 derslik , 50 metrekarelik sınıfları, yüzme havuzu, kapalı spor salonu, konferans salonu, simülasyon ve 3D sınıfı, Z kütüphane , akıl oyunları, robotik kodlama atölyeleri , tasarım beceri atölyeleri, iç ve dış mekan etkinlik anfileri, bahçe oyun ve spor alanları , mini tarım alanı ve doğa dostu eco-okul özellikleriyle Çorum'da eğitim-öğretimin kalitesini artıracağız. Çorum'un ilk özel okulu olan Pınar Koleji yeni yapılanması ile de öncü olmaya devam edecek.


Çorum'un ve bölgenin en donanımlı ve kapsamlı okulu olan Pınar Koleji, Covid-19 salgını nedeniyle sınıf mevcutlarını ve okulumuzun tüm birimlerini belirlenen sosyal mesafe esasları ve hijyen kuralları doğrultusunda düzenleyerek öğrencilerimizin sağlığına gösterdiği özen ve hassasiyeti ortaya koyacak.”
Özel Pınar Eğitim Kurumları ve MY Koleji Kurucusu Murat Yıldırım, yeni yatırımlarla eğitim-öğretim alanında büyümeye devam ettiklerini açıkladı.
Düzenlenen değerlendirme toplantısında eğitim kadrosuna yeni katılan isimlerle bir araya gelen Murat Yıldırım, “Ailemizin yeni üyelerine ‘hoş geldiniz’ diyor, başarılar diliyorum” dedi.


‘EĞİTİMDE ÇORUM’UN MARKASIYIZ’
Pınar Koleji’nde gerçekleşen yemekli toplantıda konuşan Yıldırım, “Dinamik ve güçlü olan yapımıza katkı sağlamak için aramıza katılan öğretmenlerimizle hep beraber yeni başarılara imza atacağız. Bu büyüme ve güçlenme Çorum'a da eğitim ve marka adına büyük katkı sağlayacaktır. Pınar Koleji Çorum'un bir markası haline gelmiştir. Bizler de bu bilinçle çalışacağız ve daima başaracağız” ifadelerini kullandı.
Silmkent'te yapımı devam eden Pınar Koleji İlkokul ve Ortaokul Kampüsü’nde sona yaklaşıldığını vurgulayan Yıldırım, seçkin isimlerden oluşan bir kadro ile gelecek sezona hazır olduklarını kaydetti.
‘PINAR KOLEJİ MARKASINI DAHA DA BÜYÜTECEĞİZ’
Özel Pınar Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Kazım Alpoğlu da konuşmasında, Pınar Koleji Ailesi’ne yeni katılan öğretmenlere ‘hoş geldiniz’ diyerek, “Yeni yapılanmanın bizlere daha büyük sorumluluklar verdiğinin, başarı hedeflerinin daha da yükseldiğinin bilincindeyiz” dedi.


“Bu sorumluluğu ve başarı hedeflerini tüm çalışanlarımızla birlikte üstleneceğiz ve Pınar Koleji markasını daha da büyüteceğiz” diyen Kazım Alpoğlu, yeni sezon hazırlıkları ile ilgili açıklamalarda da bulundu.
Yemek ikramının ardından Silmkent’e geçen idareci ve öğretmenler, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı’nda hizmete sunulması planlanan yeni kampüsü gezdiler.
ÖZEL PINAR KOLEJİ YENİDEN YAPILANIYOR
Özel Pınar Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Kazım Alpoğlu, yeniden yapılanma çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Geçmişten bugüne eğitim-öğretimde yeniliklerin öncüsü olduklarını vurgulayan Kazım Alpoğlu, yeni kampüs yatırımının yanı sıra büyüyen öğretmen kadrosuna yeni isimleri dahil ettiklerini açıkladı.
BİNEVLER’E ANADOLU LİSESİ
Önümüzdeki sezondan itibaren ilkokul ve ortaokul öğrencilerine Silmkent’teki yeni kampüslerinde eğitim vereceklerini anlatan Alpoğlu, “Binevler kampüsü ise bu yıldan itibaren yalnızca Anadolu Lisesi olarak yeniden dizayn edilip eğitim öğretime hazırlanmıştır. Huzurlu, güvenli iç ve dış mekânlarıyla, Çorum'un en seçkin öğretmenleriyle yeni sezona başlayacak Anadolu Lisemiz, öğrenci ve velilerimizin tercih noktası olacaktır” dedi.
SAĞLIK ve TEKNOLOJİ LİSELERİ
Özel Pınar Eğitim Kurumları’nın diğer üyeleri olan Sağlık Koleji ve Tasarım Teknoloji-İnovasyon Lisesi’nden de bahseden Alpoğlu, “Üstün beceri ve yetenek sahibi, çağın gerektirdiği donanıma sahip bireyler yetiştirmeyi hedefleyen bu okullarımızda ise öğrencilerimize yüzde 100 devlet desteği ile büyük imkânlar sağlayarak geleceğin meslek sahiplerini yetiştiriyoruz” ifadelerini kullandı.


‘İLK GÖZAĞRIMIZ ÇÖZÜM GENÇLİK AKADEMİ’
Yeniyol Mahallesi'nde faaliyet gösteren Çözüm Gençlik Akademi’nin ise Özel Pınar Eğitim Kurumları’nın ilk göz ağrısı konumunda olduğunu hatırlatan Alpoğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“Kurs merkezi olarak faaliyet gösteren Çözüm Gençlik Akademi’de öğrencilerimize birebir eğitim ve özel kabin sistemi ile etüt olanaklarını genişleten, LGS- AYT- TYT - KPSS sınavlarına hazırlıkta tecrübeli ve uzman bir kadro ile hizmet veriyoruz.
‘SAĞLIKLI EĞİTİM ORTAMI İÇİN TÜM TEDBİRLERİ ALDIK’

Özel Pınar Eğitim Kurumları olarak Covid-19 salgını ile ilgili yaşam şartlarının yeniden şekillenmesi ve yeni sosyal yaşama uyum hususunda üzerimize düşen sorumlulukların farkındayız. Bu nedenle tüm kurumlarımızda var olan kurallara uygun hijyenik ortamları hazırlayarak okul ve kurs merkezlerimizi yeniden düzenledik.
Öte yandan Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayımladığı Covid-19 önlemlerini içine alan genelgeler doğrultusunda, çocuklarımızın güvenli koşullarda eğitimi için kurumlarımızda gerekli tüm tedbirleri aldık."

Yorumlar (28)

Vatandaş 4 Yıl Önce

Parası olana hizmet etmeye devam edin

Memleket 4 Yıl Önce

Parası olmayan larin yanında kim olacak.

Xyz 4 Yıl Önce

Dunyanin kanunu bu degilmi birakin fakir fukara edebiyatini paran varsa mersedes yoksa dogan gorunumlu sahin olay budur sana ne kime hizmet ettiklerinden

Maşallah Maşallah 4 Yıl Önce

MaşAllah. Allah yürü ya kulum demiş. 2002 sonra bayağı yürümüşsünüz. 18 yılda 25 in üzerinde okul ne mutlu Allah kolaylık versin. Bundan sonra artık koşmak gerek di mi. MaşAllah MaşAllah Allah Yolunuzu açık etsin.

HALK 4 Yıl Önce

devlet okulları ve kpss den atanmış öğretmenlerimize güveniyoruz. evellAllah

Türk 4 Yıl Önce

Murat yıldırım kendisine çalıştığının yarısını Çorum böyle bir daha olurdu

Veli 4 Yıl Önce

Pınarin öğretmen kadrosu çok iyi yeni binadan çok öğretmen kadrosu önemli biz binevler kampüsünde mutluyduk.Beton herde var. Önemli olan eğitim kalitesi yeni kampüsle birlikte çocuklarımız daha fazla imkana kavuşmuş oldu hayırlı olsun.

Süper 4 Yıl Önce

Harika bir yatırım olmuş çorum için ve çocuklarımız için hayırlı olsun.

Vatandaş 4 Yıl Önce

Yüzme havuzu kapalı spor salonu ve konferans salonlarınizdan vatandaş da yararlanacak mı

Mezun 4 Yıl Önce

Yeni kampüs güzel olmuş bizim zamanımızda yapılmadı belki çocuklarımız okur

İLHAN 4 Yıl Önce

TARIM ARAZİSİNİN ORTASINA

İlhan 4 Yıl Önce

Diğerleri babalarının citfliginin ustenemi yaptı. Yeşil alan üstüne ve kamu arazilerinin üzerine yapılanları hangi gözünle baktın.

xyz 4 Yıl Önce

devlet okullarinda ne ogretmenler de sevk kaldi ne egitim devletin verdigi kitaplari okuyan kaldi mi her cocuk odalar dolusu kaynak kitap aliyor imkani olup etut merkezine ozel derse gitmeyen kaldi mi

Zengin Yoksul 4 Yıl Önce

Varlıklı aile çocukları için olmalı

Bazıları için tercih meselesi... 4 Yıl Önce

Çocuğunu özel okula gönderen herkese zengin gözüyle bakamayız. Kirada oturan, arabası olmayan, sigaraya ve cep telefonuna dünyanın parasını vermeyen ancak çocuğunu özel okula gönderenler var. Ayrıca gelişmiş Avrupa ülkelerinde özel okul kavramı yok. Devlet herkese eşit eğitim veriyor. Burda suçlanması gereken veliler değil.

Veli 4 Yıl Önce

Arkadaşlar bir çok insan arabasına kasko bakim ,vergisini ödüyor yakıtın dolduruyor, temizligini yaptırıyor. Sigara içiyor. Tatile gidiyor. Cafelerde yemek yiyor kahve içiyor ama çocuklarına eğitim imkanına gelince param yok diyor.

Ceyda 4 Yıl Önce

Pinardan mezun oldum öğretmenlerimizin kıymetini bilin sizleri çok özledim emeğiniz büyük

Öğrenciler 4 Yıl Önce

Lise kadronuz bu yıl çok iyiymiş Yeni öğretmenler gelmiş bu sene pinardayim İNŞALLAH üniversite de iyi bir bölüme gideceğim desteğinizi bekliyorum

Gökhan 4 Yıl Önce

Şu okulu ben okurken yapsaydınız ne vardı. Yüzme havuzunda enine boyuna yuzseydim.

Güzel 4 Yıl Önce

Çorum için hayırlı olsun. Meyve veren ağaç taşlanır.Ben bu milleti anlamış değilim yapmayınca niye yapmadın. Yapınca niye yaptın. Ne cenneti istiyoruz nede cehennemi arkadaş olan okur olmayanda bir şekilde imkanlarından faydalanır. Biraz akıllı ca bakın şu çorum un degerlerlerine

Mükemmel olmuş 4 Yıl Önce

Okulu gezdim harika olmuş bu sene 1.sınıfa başlayacağız inşAllah hayırlı uğurlu olur

Ela 4 Yıl Önce

Yeni okulumuzda okumak için sabırsızlanıyorum

Boran 4 Yıl Önce

Öğretmenim seni çok özledim okulu bir an önce bitirin. Spor salonunda basketbol oynayacağım

Amine 4 Yıl Önce

Evde kalmaktan çok sıkıldık açın okulumuzu teleskopla gökyüzünü izlemek istiyorum

Yorum 4 Yıl Önce

Yorumları okuyunca bazı insanlarin derdi yokmuş gibi boş boş yorumlar yazmışlar.İş adamları corumu altına bezese musluklardan zemzem aksa insan oğluna yaramıyor. Neden mi ALLAH bu dünyayı insan için yaratıp can vermiş üstünde cenneti vaat etmiş. İnsanoğlu yine nankörlük edip inkar edip günah işliyor. Onun için bir kısım insanlara ne yapsanız yetmiyor.

Veli 4 Yıl Önce

Değerli arkadaşlar Pınar ailesi bir gariban yetim öksüz imkanı olamayanlarin çocuklarına burs veriyor.Sadece parası olanlar okumuyor. Ayrıca eğitimlerinde zengin fakir ayrımı kesinlikle yapılmıyor. İnsan bilmediğine düşman olurmuş. 30 yıldır eğitim kurumu kötü olsa bu kadar yıl hizmet veremezdi

Öğretmen 4 Yıl Önce

Ben 22 yıldır bu kurumda çalışıyorum. Kaliteli demokratik ve eşit bir yönetim var. Bir çok kurum işçi çıkartıp ücret vermezken bizler maaslarimizi her ay aldık. Kötü yorum yapan arkadaşlar size iftira atmak yakışmamış

Vatandaş 4 Yıl Önce

Yatırım yapan herkesin eline cebine sağlık ALLAH çok versin. Elbet bizde hakkımıza düşeni sizden alırız.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.