habercim19.com özgür haber özgür yorum

Rektör'den bayram buluşması

EĞİTİM

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Kurban Bayramı’nın Endonezyalı öğrencilerle bir arayla geldi.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Kurban Bayramı’nın yabancı öğrencilerle bir arayla geldi.

Üniversitenin Endonezyalı öğrencileri ile kahvaltıda buluşarak bayramlaştıklarını duyuran Rektör Öztürk, “Ramazan-ı Şerif ayında iftar sofralarına misafiri olduğumuz Endonezyalı öğrencilerimizle Kurban Bayramı’nda kahvaltıda bayramlaştık. Aileleriyle uzaktan da olsa selamlaşıp, bayram sevincimizi paylaştık. Gülen yüzleri kadar nice mutlu bayramlara kavuşmak temennisiyle.”dedi.

Yorumlar (19)

Öğretim görevlisi 11 Ay Önce

Rektör tribünlere show yapmasının çok sever.. Çorumda lütfen Çorum'un suyuyla topragiyla büyümüş yetkili istiyoruz

Doğrudur 11 Ay Önce

Türk kelimesinden rahatsız olmalarından dolayıdır.

Öğretim Üyesi 11 Ay Önce

Gönüllere dokunduğu için rektör hocamıza teşekkür ederiz.

Maslum 11 Ay Önce

Çok komiser. Eğitimden ne haber. Kaçıncı sıradasınız eğitimde

Halil ibrahim hoca 11 Ay Önce

Fatih Altaylı sayesinde tüm Türkiyenin tanıdığı büyük değer, büyük insan, mütefekkir, alim Halil İbrahim hocamızı rektör olarak da görmek isteriz.

Ali Osman ULUSOY 11 Ay Önce

:) Rektör bey neden sürekli yabancı uyruklu öğrenciler ile yakından ilgileniyor? M.T. isimli personel (yerden bitme) sürekli bu konuda telkin mi veriyor yoksa? Amaç gönül bağı kurmaktan daha çok öğrencilerin $ (dolar) bağı ile bize bağlı olmasından mı kaynaklanıyor? Aklımda deli sorular.

Vay vay 11 Ay Önce

Keşke Türk öğrencilerin ziyaretinede gidebilseydiniz. baksaydin bir ne yapıyorlar. Şimdi fotolarda çıkınca. Ne oluyor anlamadım. Nerden nereye geldik.

Hamit 11 Ay Önce

Kör düşmanlık yapan yorumculara yazıklar olsun, memleketlerinden binlerce km uzakta eğitim gören ülkemizin gönüllü elçileri olacak bu insanların bayram sofrasında olmanın neresi kötü. Bir kez de doğruya doğru deyin sonra yine rektörü eleştirin. Kötülük sizin her tarafınızı sarmış kanser gibi, Allah şifa versin size.

Yahya Yılmaz 11 Ay Önce

Bu resmin arefe günü çekildiğine eminim ama ispat edemem. Rektör algı yapıyor, kendisi tatilde büyük müftü ve duahan Halil İbrahim iş başında. Rektör Çorumda ise niçin protokol bayramlaşmasına katılmadı. Bunun yanında öğrencilerle ilgilenmesi çok güzel ama vitrinlik değil, gerçekten ilgilenmeli. Bu çocukların sorunlarını çözmeli

Tamam ama 11 Ay Önce

Hamit hocam, buna kim ne diyebilir? Ama memleketinden yüzlerce km uzakta başka öğrenciler de var. Sorun neden onlarla görüştü değil, sorun neden daha fazla öğrenci ile görüşmedi. Ayrıca en küçük bir eleştiriye hemen kötülük sarmış sizi vs filan demenin lüzumu yok. İdareci göz önündedir ve yaptıklarını beğenen de olur, beğenmeyen de. Lütfen buna alışın olur mu. Resullah'a sahabesi nedir diye soruyor ama size kimse bir şey söyleyemiyor mu? Lütfen.

Recep 11 Ay Önce

Herkes işini layıkıyla yapıp işiyle gündeme gelse keşke. Haberi habersiz yapılmış sanırsam; düşündüm sonra gülme geldi ????

Seyit 11 Ay Önce

Şuradaki yorumları okuyunca insan gerçekten çok şaşkın bir canlı diyorum. Rektör düzeyinde bir öğrenci ziyareti yapılmış, sırf yabancı uyruklu diye küçümseniyor. Nedir sizin derdiniz arkadaş? Rahatsızlığınız nedir? Eskiden okutmanın bile öğrenciyi muhatap almadığı, yurtların, üniversitelerin, kampüslerin bakımsızlıktan döküldüğü yıllarda okuduk biz. Nedir sizin derdiniz? Hocamızı tebrik ediyorum, takdir ediyorum.

Harun 11 Ay Önce

Olumsuz yorum yapan ve iftira atan kişiler üniversite bünyesinde çalışan ama rektör tarafından talepleri karşılanmayan ve bu sebeple üniversite yönetimine saldıranlar olduğu görülüyor. Yok arife günüymüş de ispat edemezmiş. Yok yerden bitme kişi yok yerli öğrenciye niye bakilmazmiş vs... İnsan bunları söylerken ve dalga geçerken bir utanır. Rektör ve rektör yardımcısı görevini yapan bu insanlara bu şekilde terbiyesizce ve ahlaksizca saldırmakta nedir? Ne kadar boş insansiniz yazıklar olsun size. Sizin sağa sola saldırmak dışında bu memlekete ve ülkeye ne katkınız var? Söz önce kendi zavallı halinize bakın.

Söz bir... 11 Ay Önce

Anasını, Babasını ziyaret etmez ama çocuk gibi yerlere oturarak ziyaret eder. Ya böyledir medeniyeti içlerine sindiremeyenler, her zaman yerlerde sürünür.

Yasin Yıldırım 11 Ay Önce

Rektörün ziyareti takdire şayan ve lazım. Ancak kendi hocasıyla görüşmeyen ve şimdiye kadar halkın ve öğrencinin arasında samimi olarak çıkmayan bir kişinin hangi akla ve pek de samimi görünmeyen bir işe giriştiği gayet net anlaşılıyor. Şirin ve cici görünmek. Yeniden atanırsa siz görün...Kalmış ki sadece asyalı öğrenciler yok üniversitede ve hepsini kucaklaması beklenir.

Çorum Suriyeli ve mülteci kaynıyor... 11 Ay Önce

İsa

Osman 11 Ay Önce

Rektor bayram buluşması yapacağına üniversiteyi medeniyet,aydinlanma,bilim,teknoloji,kültür haline getirsin üfürükçü isleriyle ugrasmasin.

Ahmet 11 Ay Önce

Hahaha …Korkaklar toplanmış buradan sallıyorlar.. Sahi sizin IQ nüz kaç? .Bir şeyden anlamadığınız belli. O çok beğendiğiniz Avrupa vs. Öğrenci sistemini araştırın. Tüm ülkerlere yurtdışından öğrenci gelir. Siz de gitmeyin o zaman yurtdışına okumaya… Tabi ki yabancı öğrencilerle ilgilenilecek., neyse siz dedikodu yapın tek başarınız bu belli ki… :))))

ÇORUM DAHİSİ 11 Ay Önce

Rektör neden uluslararası öğrenciler ile ilgileniyor diye yazan kişi büyük ihtimalle Kuzey kampüsünde biri olmalı? Değilse şaşırırım! Bilgi sahibi olmadan fikir sahibiymiş diye geçerim. MT kısaltmalı personel kim acaba? Sahi ne özelliği var ki ABD’de okumuş ve hocalık yapmış Rektörü yönlendirsin? Evet sakısıyı biraz çalıştırmak şart! İçi boş hezeyanlar girdabında kendini Ali Osman Ulusoy ismi arkasına saklamış şahsiyet rektörü kendisi gibi vasat görüyor olmalı!!! Sahi MT isimli personelin yönlendirmesiyle mi Rektör uluslararasılaşma vizyonunu ortaya koydu? Evet sorum size direk! Çok bilen kişi üniversitenin stratejik planını hiç okudun mu? Bu vizyonun Çorum’a kattığı pozitif katkıdan haberin var mi? Onu geçtim uluslararası öğrencilerin Çorum’a maddi katkısının farkında mısın? Tabi ki farkındasın! Burada direk hedef göstererek şaibe yaratmaya çalışman karakterini gösteriyor. Evet…. Ancak burada yazarsın…….

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.