habercim19.com özgür haber özgür yorum

Rektör Hocası’nı ziyaret etti

EĞİTİM

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, aynı zamanda hocası olan AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti.

Rektör Öztürk, yaptığı açıklamada, “Akademik hayatımda büyük bir yeri olan muhterem Hocam, kıymetli büyüğüm AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u ziyaret ederek, Hitit Üniversitesi bünyesinde yapacağımız çalışmalara dair değerli görüş ve tavsiyelerini aldık.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (5)

El yorum 5 Yıl Önce

Bu ziyaret neden yapılmıştır?Anlayın.VAllahi doğru atama yapılmış.Tüm üst bürokrat atamaları Akp li olanlardan olmalı,gelen kimseye mecbur olup,diyet ödememeli...

Soru yorum 5 Yıl Önce

Eski rektör ün yardımcısı Osman Egri yi kim rektör yardımcısı yaptı.Neden yaptı?Bu şahıs için neden tedbir alınmadı ve elini kolunu sallayarak kaçtı?Kamuoyu izah istiyor.Fetö ile mücadelede,özelikle bürokrasi ve siyasi ayak konusunda gayret ve somut sonuçlar görmek istiyoruz.

ha çorumlu 5 Yıl Önce

bi soruda benden olsun hitit üniversitesinde dinler arası diaoloğ dersini kim neden okuttu

Cevabi 5 Yıl Önce

Bu soruların cevabını eski vali Necmettin Kılıç verebilir mi?

Bilmek isteyenlere 5 Yıl Önce

Necmettin Kılıç Niğde Valisi iken Fetö ile mücadele etmediği/edemediği gerekçesiyle Sabah gazetesinde eleştirilmişti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.