habercim19.com özgür haber özgür yorum

Rektör Yardımcısı oldu

EĞİTİM

Hitit Üniversitesi İİBF Bankacılık ve Finans Bölümü Öğretim Üyesi Eşref Savaş Başcı, rektör Yardımcısı oldu.

Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans Bölümü Öğretim Üyesi Eşref Savaş Başcı, üniversitenin üçüncü rektör yardımcısı olarak görevlendirildi.

Rektör Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’ün takdiriyle Rektör Yardımcısı olarak atanan Başcı, daha önce Hititsem Müdürü olarak görev yapmıştı.

Bu arada Hitit Üniversitesi’nde halen Prof. Dr. Nurcan Baykam ve Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek rektör yardımcısı olarak görev yapıyordu. Yeni görevlendirmeyle üniversitede rektör yardımcısı sayısı üçe çıkmış oldu.

EŞREF SAVAŞ BAŞCI

1977 Yılında Çorum’da doğdu. 1994 yılında Karadeniz Ereğli Ticaret Meslek Lisesi’nden mezun olan Başcı, Gazi Üniversitesi İşletme Eğitimi alanında Lisans eğitimini tamamladı.
Başcı, aynı üniversitede 2003 yılında ‘Emeklilik Fonlarının Yönetimi Uygulama Esasları ve Türkiye İçin Model Önerisi’ adlı Yüksek Lisans Tezi ile Finansman Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 2009 yılında da ‘Marka Değerinin Tespiti ve İMKB’de Model Uygulaması’ adlı tezi ile Muhasebe Finansman Doktora eğitimini bitirdi.
2010 yılından itibaren Hitit Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü’nde göreve başladı. 2014 Yılından itibaren de Hitit Üniversitesi İİBF Bankacılık ve Finans bölümünde çalışmaya devam eden Başcı’ya, 2018 yılında Üniversiteler Arası Kurul tarafından Doçent ünvanı verildi. Kıse süre önce Profesör ünvanı alan Başcı, 2012 yılından itibaren Hitit Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü olarak görev yaptı. Başcı’nın yayınlanmış ulusal ve uluslararası çalışmaları bulunuyor.
Başcı, evli ve bir erkek çocuğu babası.

Yorumlar (16)

Çorumlu 4 Ay Önce

Ne istiyorum Üniverzite Çorumu yönlendirin, bilim sunumları müzik çalışmaları, korolar, Yarışmalar, brifing ve konferanslar yaparak halkın eğitimine de katkıda bulunmalı örneğin lgs veya üniversiteye hazırlık denemeleri yapamazmı yapar tesis çok çocuklara üniversiteye kaynaştırmaya vesile olunur. Örneği çok yerlerde var bu tür etkinlikler bekliyoruz.

Emekli 4 Ay Önce

Çok doğru bir karar. Çalişkan, gayretli ve dürüst bir akademisyen. Hayırlı olsun. Başarılar diliyorum.

Osman 4 Ay Önce

Çok kaliteli bir akademisyen, yerinde bir karar olmuş. Hayırlı uğurlu olsun.

Mehmet AKTÜRK 4 Ay Önce

Çok doğru bir karar çalışkan başarılı oldukça dürüst üniversitenin başarı kalitesini yüksektebilecek akademisyen Hayırlı uğurlu olsun Başarılar diliyorum

Bir bilen 4 Ay Önce

Yorumlara bakıyorumda, yağcılarda inecek var. İyi bir akademisyen olması iyi bir yönetici olacağı anlamına gelmez. Bu zatı muhteremi herkes bilir.

Bir bilen 4 Ay Önce

Acaba beyefendinin eşi hangi okul mezunu ve nerede çalışıyor. Bir kendine sorarmısınız

Osmannn 4 Ay Önce

Aaaa kim bu arkadaş yeni mi geldi üniversiteye? Daha önce Hititsem de müdür olan ve görevden alınan değil mi? Allah Allah bi gariplik var bu işte? Rektörden Vedat deniz’i bekliyorduk ama! Yine şaşırttı.

Halil İbrahim 4 Ay Önce

Yazık arkadaş üç rektör Yardımcısı ne ya? Şimşek ortalığı karıştırıyor işte yapmıyor elinde tesbih geziyor ilahiyat fakültesinde!!!

Akademişin 4 Ay Önce

Doğru bir seçim olmuş..Açıköğretim mezunu eşini üniversiteye aldırıp hoca yapan biri üniversiteyi uçurur.

Riza 4 Ay Önce

4. Aday vefat Deniz veya satilmis basan

Davut 4 Ay Önce

Eşref Savaş Hoca çok kaliteli, çalışkan ve alanında çok başarılı bir akademisyendir. Üniversiteye büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun

Ali Bey 4 Ay Önce

Şimdi bu kişi 3. rektör yardımcısı olunca URAP'ta 81 sıra gerilemek yerine daha mı ileri gideceğiz ?

Olmayacak şey! 4 Ay Önce

Vedat Deniz, bu rektörle çalışırmı? Kendini düşürürmü? Dünya batından doğabilir fakat bu dediğin olmaz

Me 4 Ay Önce

Yorumumu yazsana esiyoe ilgili. Korktunmu

Ali Osman 4 Ay Önce

Mesaiye gelmeyen, kimsenin hesap soramadığı başkana müdürlük vermeden gitmem diyor kendileri.

Cemil 4 Ay Önce

Ben başka bir üniversitede görev yapıyorum. Eşim Hitit Üniversitesinde görev yapıyor. Eş durumundan Hitit üniversitesine naklen gelmek istedim. alio denen şahıs eşlerin üniversitede çalışmasına karşıymış. Bu nasıl bir bakış açısı? böyle yöneticilik olabilir mi? Yeni atanan rektör yardımcısının eşi de bu üniversite görev yapıyor. eşiyle birlikte çalışam onlarca personel var. Bundan ne zarar gelebilir. Bu alio aile birlikteğine karşı birisidir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.