habercim19.com özgür haber özgür yorum

Rektör’ü başarılı buldular

EĞİTİM

Çorum'un iktidar temsilcileri HİTÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk'ün misafiri oldu, projelerini dinledi ve başarılı buldu.

Vali, AK Parti Çorum Milletvekilleri, Belediye Başkanı, İl Genel Meclisi Başkanı ve AK Parti Teşkilat yöneticileri, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’ün projelerini başarılı buldu.

Konuya ilişkin açıklama AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu'dan geldi. Kavuncu'nun sosyal medya paylaşımına göre; Vali Mustafa Çiftçi, Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oguzhan Kaya, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş ile birlikte, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’ün misafiri oldu.

Kavuncu, Rektör ziyaretine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Anadolunun Parlayan Yıldızı Hitit Üniversitemiz hakkında, akademik ve bilimsel çalışmalar, projeler, eğitim-öğretim, fiziki kapasite, talep ve beklentiler konularında son derece istifade ettiğimiz bilgilendirmelerde bulundu. Başarılı çalışmaları nedeniyle, değerli hocamızı, Hitit Üniversitesi camiamıza tebrik ve teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (27)

Şıracının şahidi.... 3 Yıl Önce

Çorum için hiç bir şey yapmayıp laftan başka bir şey üretmeyenler, Rektörü'de becereksiz bulacak halleri yok ya!

Şıracı mıracı 3 Yıl Önce

Şıracı sen kimsin ya? Senin bir yaran mı var? Bir derdin mi var bu rektörle? MaşAllah her şeyde ilk başta rol alıyorsun...

sedat 3 Yıl Önce

hastane yönetimini de başarılı buluyormusunuz?

Başarı 3 Yıl Önce

Sadece ve sadece dediklerini yaptırabiliyorlarsa başarılı bulurlar. Önceki milli eğitim müdürünü başarılı bulmadılar mesela.

tuncay 3 Yıl Önce

insanlar özverili bir şekilde işlerini yapıyorlar.meyve veren ağaç taşlanır.

Çorumlu 3 Yıl Önce

Sn rektör en azından aklı selim yönetiyor cengille bıyıkla etem erkoçla üniverdite yönetmiyor

serpil 3 Yıl Önce

Samimi değilsin.Kendini kurtarmanın peşindesin.Kim inanır sana?temmuza ak ta karada ortaya çıkar.

Teo 3 Yıl Önce

Rektör ne istedilerse vermiş demek ki

Safmıyız yoksa apt.... 3 Yıl Önce

Fotoğrafta iftar masası görülmeseydi iyiydi.Tam kapanmanın olduğu bu günlerde iftar yemeğine bula bula bu kılıfı mı buldunuz.Cumartesi verilen iftar bir yemeğinin ücretini ve çalışan personelin emeğinin ücretini kim ödedi çok merak ediyoruz. Sayın vekilim sizden de başarılı bulduğunuz konuları rakamlarla açıklamanızı bekliyoruz. Mustafa bey sizden de bu konuları takip etmenizi istiyoruz. Sşzden gelecek yeni haverler neticesinde Bizde kendimizi bir yere koyalım vesselam....:))

zehra 3 Yıl Önce

2 yıldır ağaç meyve vermiyor.Kurudu.Kesmek yada yenisini dikmek gerekir.

Yazıklar olsun 3 Yıl Önce

Geçen yıl bahçesinde kaçak verilen iftara bu sene resmiyet kazandırılmış.Ama esnaf kapansın tabi fedakarlık göstersin tabi.Yatacak yeriniz yok

Selin 3 Yıl Önce

Korler sagirlar birbirini agirlar ????

Komik 3 Yıl Önce

Korler sagirlar , birbirini agirlar :) Tam bir komedi, rektoru o koltuga atattiranlar rektoru begeniyorlarmis.

Hitülü 3 Yıl Önce

Rektörler derdi olanlar biz çok iyi biliyoruz. Üniversite de istediklerini alamayan iğrenç bıyıklı çeteler. Yazık bilim üretmeyip üniversitenşn işlerini baltalayan sizlerin ne kadar boş insanlar olduğunuzu herkes biliyor.

Anlaşıldı 3 Yıl Önce

Anlaşıldı habercim 19 yorumumu yayınlamıyor olmalısınız Tarafsız değilsiniz

Göstergeler bakalım 3 Yıl Önce

Hocam, bakın insanlar öyle veya böyle çalışıyor, devletine hizmet etmeye çalışıyor. İnsanlar geçici, kalan ise eser. Sizin de yönetiminiz sona erecek, siz de bir gün “eski yönetim” olacaksınız. Ne yaptıysanız, başınıza gelecek. Doğru tartışmayı öğrensek iyi olmaz mı”? mesela isim vererek eleştirdiyseniz, siz de isminiz vermelisiniz, değil mi?

Ebu Bekir Sıddık 3 Yıl Önce

Başarılı bulunan proje, iş, üretim, çalışma ne imiş? 3. sıra vekilin açıklama yapmasından zaten mesele anlaşılıyor ama ne yapsınlar bir şey de diyemiyorlar.

Recep 3 Yıl Önce

Bu haber Rektörün suyunun ısındığını gösterir. Böyle ısmarlama haberleri bırakın. Kampüs denen bir şey yok. Reha hocanın başlattığı projelerin üstüne son 2 senedir bir tuğla koyamadılar.

corumluya 3 Yıl Önce

biri cengille bıyıkla yöenteilmiyor yazmış. şimşekle ışıkla mı yönetiliyor Allah aşkına. rektör gün dolduruyo, sürem dolsun da yöke gidiyim diye bekliyo. üniversiteyi yöneten h i şimşek, onu yönlendiren z ışık. adamların düzgün bi üniversitede kadro bulamazlar hititte biri aylık 20bin kazanıyo diğeri en az 30-35 bin. istediklerine kadro veriyolar istemediklerini almıyolar. paşa paşa sefasını sürüyolar. rektör oralı bile değil.

Eksik 3 Yıl Önce

Yayınlamadığınıza göre öğretmenevinden para alıp ona göre haber yaptığınız doğru

CRM 3 Yıl Önce

Hangi ölçülebilir kritere göre başarılı buldunuz.

Hasan İyidiker 3 Yıl Önce

Gülmekten karnıma ağrılar girdi.Yarattığınız sahte dünyanın sahte kahramanları gibisiniz sizi izlemek çok keyifli :)

yorumsuz 3 Yıl Önce

ancak turkiye de olusabilecek derece tuhaf isler, simdi rektor dedigimiz kisi profesor onu degerlendirecek kisilerinde en az onun kadar yetkin olmasi gerekir,simdi bakiyorum resme bir gulme geliyor.

bahattin 3 Yıl Önce

siyasetci başarısız olanın arkasında durmaz.Bilirki başarısızı sahiplenirse sıra kendisine gelmiştir.

Bİrşey bilmiyorsun 3 Yıl Önce

Rektörü o koltuğa atayanlar bunlar değil ki ? yoksa rehanın yaptığı gibi her yere myo açar bir halt da olmazdı. Bu doğrudan Numan Bey'in ve Sayın Cumhurbaşkanımızın atamasıdır.

Kesinlikle Doğru 3 Yıl Önce

Evet memleketinin ileri gitmesini isteyen Çorumun merkezine de, ilçesine de myo açar, merkez açar. Senin gibi cafe köşesinde klavye delikanlılığı yapanlar, o ilçelerde yaşam mücadelesi veren insanlar için yapılanı anlayamaz. O ilçelere gidip, ora ahalisine bakarak myo gerek yok desene. De de göreyim seni deliiiianlı. İşin tuhafı seni de hitite alan, şimdi saldırdığın O insan iyi mi?

Netti size bu adam 3 Yıl Önce

Ya arkadaş, eskiyle uğraşan eskicidir. Azıcık geçmişin travmasını atıp, ileriye bakmaya çalışın. Nasıl bir travma yaşamışsınız. Keşke o adamın Bu ile kazandırdığı eğitim araştırma hastanesi psikiyatr bölümüne gitseniz. Ne demiş mübarekler bak: "Dünyada en huzursuz kimseler, kalbinde haset ve kin taşıyanlardır." İmam Şâfiî (rah.)

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.