habercim19.com özgür haber özgür yorum

Yeni müdürle Çorum’un eğitimini konuştular

EĞİTİM

Çorum’a yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodak, Milletvekili Ceylan ile kentin eğitim çalışmaları üzerine istişarede bulundu.

Çorum’a yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodak, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ile görüşmek üzere önceki gün Çorum’a geldi.

Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen görüşmede TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da hazır bulundu.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, yeni Milli Eğitim Müdürü Kodak ile kentte yapılacak kısa, orta ve uzun vadeli eğitim çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

CEYLAN: 'ÇORUM'UN EĞİTİMDE BAŞARI ÇITASI YÜKSELMELİ'

Milletvekili Ceylan, yeni il müdürü Abdullah Kodek'e hayırlı olsun dileklerini iletirken, eğitimde başarı çıtasının daha yükseklere çıkarılmasını istediğini söyledi. Ceylan, eğitime yapılması gereken yatırım ve hizmetler konusunda kendisinin ve diğer milletvekili arkadaşları ve parti teşkilatlarının her zaman yanlarında olacaklarını kaydetti.

Yorumlar (18)

İskilipden 3 Yıl Önce

gurbetteki tanıdıklarımdan duyuyorum. Ortaokulda DİL SINIFı yapılıyor. Zoom ile ders katılım yüzde yüz. haftada deneme. Çocuklar at sanmayın. Öğrenci soş bırakılırsa arayış içinde olur. kaynak kitaplar soru çözümü. özel okul değil devletimizin okulları. Müdürlere bol yetki ekranı kapalı derse girmeyen okul değişikliği cezası alıyor mecburen ders takibi okuyor.

Eğitimci 3 Yıl Önce

Burnunu bir türlü milli eğitimden çıkarmadıya la. Sen ne anlıyorsun eğitimden. Git ziraatle uğraş.

Karbonat Erol 3 Yıl Önce

Nöbetçi hüseyin, sinsi fatih üzülmüş. İkisi de mülakatla okul müdürü oldu, şube müdürü olmadan siyasetle il müdür yardımcısı oldular, liyakat diyorlarmış :)))) Tilkiye sormuşlar kümese bekçi olur musun diye, gülmekten konuşamıyorum demiş.

REİS DUY SESİMİZİ 3 Yıl Önce

Asc ye oy verirken mhp ye oy vermişiz yazık. Bitirdi Çorumu... Göz göre göre mhpli Amasyalı birini getirdi Coruma. Amasyada kotaya giremeyen Corumda baş köşeye oturdu. Ne için? Ascnin kişisel hesapları için.

Çorumlu 3 Yıl Önce

Bu Çorum düzelmez arkadaş.

Boş işler 3 Yıl Önce

Nerde boş iş var bizim siyasilerde. Nerde rant var bizim siyasilerde... Asc ile ve ticaret odası başkanı ile nasıl bir istişare olabilir ne biliyorlarda ne konuşabilirler anlamak mümkün değil. İstişare yi okul müdürleri ile öğretmenler ile eğitim camiası ile yapacaksın. Müdür daha gelmeden ipleri kaptırdı...

Us 3 Yıl Önce

Senin Eğitimden anladığın tek şey, Orada benim onay verdiğim adamlar yönetici olsun, benim sözüm geçsin senin düşüncen ve çapın bu yazık valla çok yazık, Giden Müdürün eksiği neydi neyini beğenmemiştin, ya daha önceki Senin yüzünden partinden soğudum oy vermeyeceğim.

Adaptör 3 Yıl Önce

Ticaret Sanayi odasında o kurumun başkanının olduğu bir ortamda neden Görüşme yaparsın, kime neyin mesajını veriyorsun...

Aykut 3 Yıl Önce

A s Ceylan Eğitimden ne anlar . Seviyeyi Çorum da bu hale düşürdük . Ticaret odasında kak kak yap fotoğraf çekin milleti uyutmaya devam et . Sen polis okulu , Askeri kışla , konuları ne yaptın onu anlat

Cumali 3 Yıl Önce

Bi gülme alıyor beni

Konyalı 3 Yıl Önce

Konyalı Çorum da eğitimi bitirdi gitti. Adam öğretmenden uzak Bi kibir Bi kibir. Öğretmen merkezli Yakup müdürü çok ararsınız

Kaolisyon ortağı 3 Yıl Önce

Bu sefer ki Müdür koalisyon ortağından gelmiş.

Ogün koç 3 Yıl Önce

Siyasetcisin anladık ne işin var milli eğitimde sonra bakmışsın tarım orman md madem Çoruma hizmet etmek istiyorsun? Emin değilim hava alanı Çoruma gerek ama Yozgat hızlı tren Yozgat bak gör siyaset nasıl yapıyor adamlar gereksiz sözde siyasetçi

Alperen 3 Yıl Önce

Allah'ım duamı biliyorsun... Amin amin amin...

selim 3 Yıl Önce

gardaş cumhur ittifakında birlikte değilmiyiz? müdür ha sizden olmuş ha bizden farkeder mi?Bu kadar gürültü kopormanın ne anla mı var? koltuğuna bir otursun.icraatlarını görelim.

Yeni Müdür 3 Yıl Önce

Yeni milli eğitim müdürü mhp li ve adıyaman cemaatinden Üniversiteye ayar veremediler milli eğitime ayar verecekler. Allah sonumuzu hayır etsin.

Maydonoz 3 Yıl Önce

Şu güzel şehrinngeldiği hale bak siyaset hizmet üretmektir Devletin zaten verdiği vereceği tekerlekli sandalyeyi cebinden veriyormuş gibi sosyal medyadan insanların gözüne şoka şoka vermek değildir.Tabi burada Aile Sosyal Politikalar müdürümüz Y.Ç. da analım.Devletin ihtiyaç sahibine verdiği sandalyeyi sessizce gürültüsüz patirtisiz incitmeden ver.Eğitim mi ey güzel Çorum vAllahi de billahi de eğitim bunların umrunda değil varsa yoksa yandaşlarla günü kurtarıyorlar.Hesap günü çok uzak değil.

Muallim 3 Yıl Önce

Bu memlekette liyakatın ölçüsü vekillere yakınlıkla belirleniyor. Kavuncu getirir. Ceylan gönderir yenisini getirir. Eyyy vekiller bu günler geçer Memlekete hizmet edin, devlet özel yatırımların çoruma getirmek için yarışın. meb müdürü kavuncu'nun adamımı? Ceylan'ın adamı saçmalığını seviyesizliğini bırakın. Hiç bir şey bilmiyorsanız Adnan TÜRKOĞLU'na sorun, destek alın akıl alın. Bırakın irim müdürü atama işini. Memlekete yazık oluyor kardeşim.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.