habercim19.com özgür haber özgür yorum

Zekeriya Işık asaleten atandı

EĞİTİM

Doç. Dr. Zekeriya Işık, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine asaleten atandı.

Doç. Dr. Zekeriya Işık asaleten kadro aldı.

Hitit Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zekeriya Işık, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine asaleten atandı.

Yorumlar (24)

hayırlı olsun 5 Yıl Önce

yeni rektörüde kandırmışlar. koca yüksekokulda bitane adam mı yokda dışardan birini atıyosun. rektör tanıdıkca pisman olur. kavgaya taraf olmamalı idarecilerimiz.

Yüzyılın remli 5 Yıl Önce

İyi birisine benziyor olabilir herhalde belki ...

Anlamıştım 5 Yıl Önce

Manevralardan beliydi.

ali 5 Yıl Önce

kesinlikle tamamen asaleten atanmak için belediye başkanıyla sokak sokak gezdi.keşke liyakatı önemseseydiniz sayın rektör...

Bilen 5 Yıl Önce

Zaten 4 senedir müdürlüğünü yaptığı okula yeniden atanmış ne var bunda. çalışkan vatanını milletini seven birisi. Okulun web sayfasına bakarsanız görürsünüz.

Hayri 5 Yıl Önce

İnsani değerler bahane gerisi şahane olmuş

Çorumlu 5 Yıl Önce

Basın yayın organlarının omurgalı ve tarafsız olması kamuoyunun düzgün bilgilendirilmesi için olmazsa olmazdır , Bu bağlamda Habere konu zekeriya hoca zaten dört yıldır meslek yüksek okulu müdürlüğü yürütmekteydi yaptığı icraatler gerek üniversitede gerek Çorum’da gerekse Türkiye’nin akademik çevrelerin de takdirle izlenmektedir , Kamuoyunu kandırmaya aldatmaya üreten insanın önüne set çekmeye çalışan sözüm ona basının bilgisine ...

Gencler Ensar'a 5 Yıl Önce

Sevgili gencler, eğer kısa vadede hayatınızı garantilemek istiyorsanız, ne yapıp edip ensar vakfına intisap edin. Tüm her şeyinizi feda edebilirisniz bunun için. Emin olun hepsini geri alırısınız kısa sürede.

Şerafettin 5 Yıl Önce

Sonunu kadar hak etti hayırlı uğurlu olsun

Çorumlluu 5 Yıl Önce

İstiklal marşı okutmamıştı mezuniyet törenşnde mükafatını aldı helal olsun

çorumlu 5 Yıl Önce

ensar sahip çıkıyor makam dağıtıyor çorum ensara emanet

Diykat 5 Yıl Önce

Sevgili sayın hocamın bu güzel göreve gelmesi bizleri çok mutlu etti.

Halil 5 Yıl Önce

İşçilerine talimat vermiş yorum yazın diye:) ben yakın tanıyıp seven biri olduğunu sanmam. Artık aynı yüzleri görmekten sımkıldı çorum. Bissürü myo var, habgisinin müsürü böyle gündemde ön planda. İşi gücü bırakıp sow yapıyolar

İsmail 5 Yıl Önce

İnsani olamyan değerler platformu ne işe yarar bilen var mı?

Rektör Hocam 5 Yıl Önce

Hocam, ne olur dikkat...

has çorumlu 5 Yıl Önce

rektör korktu heralde kankasını alıp açıklama yapar çorumlu ensarcı rektör isteriz diye vekaleten baktığı müdürlüğü asalete çevirmiş. rektör hocam lütfen çevrenizdekilere dikkat edin en azında reha hocaya sorun kimin ne olduğunu

Bilmem Kacinci Lui 5 Yıl Önce

Bu konuda cevabı Hilmi Hocamız çok güzel açıklamış. Okursanız, devamı da var. Bu arada gecici isminiz bile yabanci, niyeyse. Hilmi Demir @HilmiDemir60 14 Tem Hiç unutmam 15 Temmuz sonrası bir önceki AK Parti il Başkanı İlim Yayma Cemiyetinde herkesin önünde şöyle demişti: Hocayla buluşsam kıyameti koparıyordunuz. Siyasetçimize gücümüz yetmiyordu. Ne oldu her dediğinde haklı çıkmadı mı? Bir Osman Eğri hepimizi parmağında oynattı.”

Luuuuvi Dost 5 Yıl Önce

Önceki rektöre sorulmasından niye rahatsız oldun, sizin yaptığınız işleri Rektör Hocama anlatır diyemi? Korkmayın, herkes her şeyi biliyor? Sizin de ne olduğunuzu, başkasının da.

Hocam 5 Yıl Önce

Lui Hocam, siz de darbeyi yapan kişiyle bir kaç kez telefon konuşmanızın nedenini bir açıklasanız?

XIII Lui 5 Yıl Önce

Dikkat çeksin niyetiyle bu ismi yazdım.Dikkat çekmiş.Geçici isim XIII Lui,gerçek ismim,polis ve savcılık kayıtlarında var.Birileri her gün ilgili yerlere Fetö cü getiremeyince,hayatımda hiç bir Fetö cü mekana gitmediğim,yakınlaşmadığım,kuruşumu koklatmadığım,yerden yere vurduğum bir yasa dışı teşekkül ile irtibatlandırılarak Fetö cü zannıyla olarak emniyete çağrıldım ve Fetö cülükten ifade verdim.Maksadım geçmiş vakitlerde bu teşekkül ile içli dışlı olanlar,oturup kalkanlar varken,neden Ben,alakam olmadığı halde Fetö cü olarak suçlandım.Neden eski rektör yardımcısına bilindiği halde ellenmedi?Sormak hakkımdır.Düşündüğüm üniversitelere de,bürokrasiye de,iş dünyasına da ciddi bir Fetö operasyonu daha gereklidir.

recep 5 Yıl Önce

onun müdürü bunun başkanı şunun sözcüsü. içi dolu bi iş yapmış mı poz vermekten başka. on tane myo var, hangisinin müdürü şov yapıyo. millet işine bakıyo, bu siyasetçi hocalar poz kesiyo.

Diykat 4 Yıl Önce

Bizzat hocam olur kendisi. Çok severiz öğrencileri olarak.

Yorumlara bakılırsa 4 Yıl Önce

Yorumlara bakınca, senin yalnız olduğun görünüyor.

Yazicizade 4 Yıl Önce

Ben de diyorum.20 yıl sonra selamun aleyküm dedik. Neden aleykümselam demedi diye. Meğer koltuk vermişler. Sen işte bu kadarlık adamsın.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.