habercim19.com özgür haber özgür yorum

Anitta Otel satıldı

EKONOMİ

Çorum'da 5 yıldızlı Anitta Otel’in satıldığı belirtildi.

Çorum Anitta Otel’in satıldığı belirtildi.

Makine imalat sanayisinin önemli isimlerinden işadamı Uğur Barlık'ın sahibi olduğu Çorum'un ilk ve tek 5 yıldızlı oteli Anitta Hotel, bir süre önce Ziraat Bankası bankası aracılığıyla 60 milyon 825 bin lira bedelle satışa çıkarılmış, ünlü emlak sitelerinde satış ilanları yayınlanmıştı.

Kentte yayın yapan bazı internet haber sitelerinde yer alan bilgilere göre; İnönü Caddesi üzerinde 27 bin 464 m2 kapalı ve açık alana sahip, 503 yatak ve 216 oda kapasiteli turistik tesis, ihale ile 58 milyon lira 560 bin liraya Irmakçılar A.Ş.’ye satıldı.

Otelin yeni sahibi olan Irmakçılar A.Ş.'nin Çorum’da bölge traktör bayiliği ve akaryakıt istasyonu olduğu belirtildi. Şirket merkezi Ankara olan Irmakçılar A.Ş.'nin son yıllarda baraj ve bölünmüş yol yapımı, maden zenginleştirme tesisleri ve liman işleri alanlarında faaliyetleri bulunduğu bilgisi paylaşıldı.

Yorumlar (4)

Vay vay vay 2 Yıl Önce

Uğur Barlık umarım tez zamanda toparlar. Varlıklarını satmaya başladığına göre işler iyi değil herhalde. yada yeni yatırımlar yapacak ama uzun zamandır dedikodu var çorum'da zaten bu konu ile alakalı. Umarım herşey istediği gibi olur. Değerli bir insan kendisi.

murat 2 Yıl Önce

ucuza gitmiş.

Özcorumlu 2 Yıl Önce

Çorum'dan bildiğim yer alıp yaptıran yedi fabrika sahibi var Gebze'de ... oraya taşıyorlar .. uğur beyde orada yer yaptırıyor.. bikac aya giderler.. nakliye büyük sorun

Fatih 2 Yıl Önce

Uğur Beye hayırlı olsun Umuyorum Çoruma yaptığı katkılar her zaman devam eder

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.