habercim19.com özgür haber özgür yorum

Arsalar 19.5 milyona satıldı

EKONOMİ

Çorum Belediyesi’nin Gülabibey Mahallesi ile Silmkent bölgesinde bulunan arsalarını 19.5 milyon liraya sattı.

Çorum Belediyesi’nin Gülabibey Mahallesi ile Silmkent bölgesinde ticaret, konut ve villa sitesi imarlı 3 ayrı arsası toplam 19.5 milyon liraya satıldı.

Mülkiyeti belediyeye ait olan Gülabibey Mahallesi’nde 8 katlı ticaret ve konut arsası Silmkent Bölgesinde bulunan konut ve villa sitesi arsası ile ticaret arsaları 2886 sayılı devlet ihale kanununa göre bugün encümen huzurunda satıldı.

Arsa satışından toplam 19.5 milyon lira gelir elde edildi.

Yorumlar (6)

Doğrucu 2 Yıl Önce

Arsalar bitince neyi satacağız sıra aileden kalma gümüş takımlarda

Cengo 2 Yıl Önce

Cahil doğrucu belediyede arsa sorunmu ?

Yazık!!! 2 Yıl Önce

Arsa satıyorsunuz, bari kirada oturan, ev alamayan vatandaşa yönelik bir uygulama yapın. Yine müteahhitleri zengin etmeye devam.

Oy yok 2 Yıl Önce

Arsaları belediyeye memur diye doldurduğunuz vasıfsız akp lilerin maaşlarını ödemek için mi satıyorsunuz

çorum 2 Yıl Önce

Memlekette arsamı yok kiremit mi yok tuğla çimonto mu yok demir çelikmi yok ev fiyatları 1 milyonu geçmiş . Bu nasıl iş nasıl politika. gelecek nesil nasıl ev alacak şimdi sevinenlerin çocukları torunları herkez sıkıntıya girecek . sonra geçmişlerini yad ederler. haberiniz ola

Vatandaş soruyor 2 Yıl Önce

O kadar arsa satıyorsunuz tek bir soru soruyorum sizlere sattığınız arsaların paralarını hangi işlerde kullanıyorsunuz hiçbir belediye şimdiye kadar böyle satış yapmadı hiç duymadım her hafta onlarca arsa satılıyor toplamda çok büyük meblağlar bunlar çok büyük yatırımlar yapılıyor da bizlermi bilmiyoruz

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.