habercim19.com özgür haber özgür yorum

Başkan istedi: suya, ulaşıma, ekmeğe zam yok

EKONOMİ

Çorum Belediyesi, yeni yılda su, ulaşım ve Halk Ekmek ücretlerinde artış yapmayacak.

Çorum Belediyesi, yeni yılda su, ulaşım ve Halk Ekmek ücretlerinde artış yapmayacak. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın talimatı üzerine Belediye Meclisi tarife komisyonunun hazırladığı rapor Aralık ayı meclis toplantısında görüşülecek.

MECLİS GÖRÜŞECEK

Çorum Belediyesi, yeni yılda başta su ve ulaşım olmak üzere belediye hizmetlerinde zam yapmama kararı aldı. Tarife komisyonu, Başkan Aşgın’ın talimatı üzerine 2023 birim fiyatlarının, 2024 yılında da geçerli olması için çalışma yürütüyor. Toplu ulaşım, su, evsel atık, atık su, ÇORBİS, Halk Ekmek, spor tesislerindeki faaliyetler ve kültür hizmetleri başta olmak üzere birçok hizmete zam yapılmayacak.

VATANDAŞA DESTEK

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın " Ekonomik zorlukların yaşandığı bu günlerde vatandaşımıza destek olmak amacıyla, belediyemiz tarafından sunulan hizmetlere herhangi bir zam yapmama kararı aldık. Sunulan hizmetlerde özellikle içme suyu, toplu ulaşım ve ekmek başta olmak üzere belediyemizce sunulan birçok hizmetin tarifesi aynı kalacak. Her zaman olduğu gibi zor zamanlarında da hemşehrilerimizi yanında olmaya gayret ediyoruz. Hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Yorumlar (27)

Yorumcu 6 Ay Önce

Çok samimi. Duygulanmamak elde değil. Marttan sonra da başka bişey der. Tabi aday olursa veya seçilirse.

AFERİN BAŞKAN 6 Ay Önce

BAŞARILAR TEBRİKLER BAŞKAN. BU EKONOMİK KıRİZDE VATANDAŞIN yanında olduğunuz için .

VATANDAŞ 6 Ay Önce

ARTIK NSAN BU KADAR DA APTAL YERİNE KONMAZ.NE OLDU ŞEÇİM YILINDA PETROL MU HAZİNEMİ BULDUKTA ZAM YAPILMIYO

Aşk ile… 6 Ay Önce

Yaparsa Aşgın yapar zaten. Diğer adaylar hep başka başka dertler peşinde. Aşgının dört yıldır belli oldu ki terk derdi Çorumun garibi Çorumun mazlumu. Üç beş karesi sosyal medyaya düşüyor diye dalga geçiyorlar. Adamın hayatı öyle geçtior sosyal medyaya çaldığı çırptığı düşecek değil ya. Öyle olsa onlar düşerdi. Tertemiz adam maşAllah. Hem temiz hm çalışkan hem mütevazi hem de görev almak isteyen insan çok bulunmaz.

Reşo 6 Ay Önce

Başkanım çok yoruldunuz lütfen bir dönem dinlenin çok gayret ettiniz çabaladınız.

EMC 6 Ay Önce

Seçim için boşa göz boyama başkan bu yıl 3 kez zaten zam yaptın Bu işleri Artık MUHSİN DEREYE BIRAK

Ahmet 6 Ay Önce

Seçimden sonra zam haberlerini görürüz. Diğer taraftan belediye bütçesi zaten vatandaşın. Vatandaşın parasıyla hamaset yapmak marifet değil reklamdır.

Vatandaş 6 Ay Önce

Sırf seçim var diye bu işlere girmekten vazgeçin artık siyasiler. Madem o kadar samimiyseniz 2023 te zam yapmasaydınız.Vatandaş nazarında bir hükmü yok bunların. Sizin çalışmalarınızı beğenenler zaten oy verir. Bu şirinliklerin faturasını seçimden sonra fazlasıyla yine bize çıkaracaksınız.

Gürol 6 Ay Önce

Kendisini seçtirmek için Belediye zarar etmesi önemli değil . Seçim zamanları dışında yap ; bugün yapma . Millet

Vtndş 6 Ay Önce

Şimdilik teşekkür ederiz ama bir önceki seçimdede olduğu gibi seçimden sonra misliyle zam yapmazsınız inşaAllah.

AdAM 6 Ay Önce

Halk ete sucuga zam var mi?foyatlar Sosyal tesislerde ne olacak?

masum 6 Ay Önce

Secim var dimi kerata

Necmi 6 Ay Önce

Bu hareket bırakın bayatladı. Erdoğan eyt emeklilik oy kaybetsekte çıkmayacak dedi. seçim geldi eyt çıktı seçim sonrası zam olarak geri döndü

Hakan 6 Ay Önce

Zaten suya fazlasıyla zam yapıldı.şimdi zam yok diye hava atılmaz

çORUMLU SORUMLU 6 Ay Önce

Halil İbo kaçak güreşme, icraatlar ortada zaten misli ile yapacağını yaptın geçtiğimiz senelerde suya zam yapmayıp nasıl fedakarca FATURA'sına zam yaptığını unutmadık kurnazca yağmurlu havada su yok sana ve mensubu olduğun partiye.

iskilipden 6 Ay Önce

Başkanım Çoırum sizden memnun İSKİLİPDE memnun. Yıllardır bekleyen asfaltların eksiklikleri sayenizde giderildi. Teşekkürler. İskilipden selam ve saygılar. Keşke sizin gibi bir başkan İSKİLİPe seçilse İlçemizde tarım yerine KAZAKİSTANDA tarım ile uğraşı yapılıyor. inşAllah bu seçimde onlarda çözüme kavuşacak

kenan z. 6 Ay Önce

peki başkan halk ete var mı zam orda baya bir zararınız varmış

Ali 6 Ay Önce

Çok duygulandım:)))

Doğrucu 6 Ay Önce

En büyük başkan bizim başkan seçime kadar zam yapmaz seçimden sonra yüzde yirmi indirim yapar inşAllah

Kale... 6 Ay Önce

Akp politikasıdır, seçim varya seçim böyle havayı severler, kurtlar gibi. Zamanı gelince vururlar vatandaşın sırtına.Biz burdayiz göreceğiz başkan.

AŞK 6 Ay Önce

bAŞGanım tüm tuşlara basıyosunuz ama :)

Kartal. 6 Ay Önce

Evet ya... Devletin mali mülkü ile efelik yapmak hoşunuza mı gidiyor sayın başkan.

Bayram 6 Ay Önce

Seçimler de olmasa zamların duracağı yok anaşılan

kadir 6 Ay Önce

başkanım yaptıklarınız için sağolun ama Çorum için kayda değer ilimizi ileriye götürecek , işsizliği çözecek, trafiği rahatlatacak , kiralara çözüm olacak , ayrışmayı sağlayacak, belediye işci alımında liyakat sağlayacak bir projeniz olmadı. birkaç yol ve .... vakfıyla çevreniz zengin oldu. belediye akrabalarınız ile doldu. Allah inancınız varsa kul hakkına inanıyorsanız bırakın bu işleri dersane işinize devam edin.

Mehmet 6 Ay Önce

Secim var dimi koftehor!!

Hacı 6 Ay Önce

Hala bu adamı savunan trollere soruyorum Amasyada suyun tonu ne kadar bizde ne kadar bibaraştır biatçi kafalar

Hacı Ömer 6 Ay Önce

Şu adını yazamayan trollere niye yorum yazdırıyorsunuz hepsi trol fake hesap sırf algı yapıp tetikçilik yapıyorlar belkide hepsi aynı kişi aşk aşk ile falan oğlum adını soyadını yazsana delikanlı gibi bak benim gibi Hacı Ömer Gülbaz ama siz bukalemun gibi gizlenin biz biliyoruz sizi gidi ingilizler sizi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.