habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum'da taksiye zam

EKONOMİ

Çorum'da taksİ ücretleri yeniden güncellendi.

Çorum'da taksi ücretleri yeniden güncellendi.

AÇILIŞ 20 LİRAYA YÜKSELDİ

Kentte taksimetre açılış ücreti 14 liradan 20 liraya yükseltildi. Çorum Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası tarafından taksi ücretlerine yeni düzenleme getirildi.

İŞTE YENİ TARİFE

Alınan karar ile birlikte taksimetre açılış ücreti 14 liradan 20 liraya, kilometre ücreti 14 liradan 20 liraya, bekleme ücreti 84 liradan 150 liraya, kısa mesafe ücreti 45 liradan 70 liraya yükseldi.

Yorumlar (6)

Sorumlu 10 Ay Önce

İstanbul da yapılan zamları geçmiş...Çorum nire,İstanbul nire...Ama ücret artışlarına bakınca,Çorum İstanbul'u geçmiş...vay memleketim vay...Kimseye diyecek bir şey yok...Hayırlısı bakalım.Mevla neyler neylerse güzel eyler...

murat 10 Ay Önce

iniş aşşağı dolu dizgin gidiyoruz. haberlere göre mazota 4 tl daha geliyor bugün yarın...

Rt 10 Ay Önce

Konvoycular halaycilar neredesiniz? Havali korna calarak gezen tircilar hemen kutlayalim;)

Corum 19 10 Ay Önce

Benzin mazot corumda daha mi ucuz istanbulla ne alakasi var

Doğrucu 10 Ay Önce

Bir çok malın veya hizmetin fiyatının artmasında,bu mal veya hizmeti satanların kendi hayat standartlarının düşmemesi isteği ağır basmaktadır. Şimdi taksi ücretinin artış nedenleri açıklansa çoğu etkenin abartıldığı görülecektir. Iskilip Çorum Iskilip 110 km. Toplam yakıt 200 tl. Çevre yolu hastane geliş gidiş 12 km. O da 200 tl.

Sorumlu 10 Ay Önce

Çorum ile İstanbul taksi fiyatlarını kiyaslayalim.Taksimetre açılış ücreti.istanbul 13,75 tl..Çorum 20tl...mesafe km başı,İstanbul 13,75tl Çorum 20tl...indi bindi İstanbul 70tl,Çorum 70tl.corum İstanbul mega kent.corum küçük bir Anadolu şehri.istanbul nüfusunun yaklaşık 32 de biri.yakit fiyatlarını vb kiyaslamiyorum...İşte kısaca fark...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.