habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum OSB ilk etap genişledi

EKONOMİ

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Çorum OSB'nin ilk etabının 500 bin m2'ye çıkarıldığını açıkladı.

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Çorum Organize Sanayi Bölgesi'nin ilk etap genişleme işlemlerinin tamamlandığını duyurdu. Yapılan planlamalar doğrultusunda bölgenin ilk aşamada 500.000 metrekarelik bir alana genişletildiği belirtildi.

OSB genişleme alanının işinin Çorum'un sanayi ve ekonomik potansiyeline önemli katkılar sağlayacağını belirten Ahlatcı, “Genişleme işinin tamamlanmasıyla birlikte, Çorum'un sanayideki etkinliği ve üretim kapasitesinin artması hedefleniyor. Bu yeni organize sanayi bölgesinin eklenmesiyle, Çorum'un sanayi potansiyeli daha da güçlenecek ve bölgedeki ekonomik aktivite artacak.”dedi.

Yorumlar (5)

Vekilimize 3 Ay Önce

1. Organize, 2. Organize hatta 3.organize sanayiler açılacak inşAllah Çorum dümdüz, iç aradonun geçiş noktası, Karadeniz doğu Anadol, ege her ler Çorumdan geçiyor

murat 3 Ay Önce

Çorum unutulmuş bir oy deposudur. Çoruma hiç bir şey gelmez. Tren bile gelmedi yahu. 100 yıl önce her yere gitmiş tren bile gelmedi.

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 3 Ay Önce

Çorum'a daha fazla Organize Sanayi Bölgeleri kurulmaldır. Çorum gelişmeli, kalkınmalı, büyümelidir. Çorum daha fazla hak ettiği yatırımları almalıdır. Çorum her şeyi fazlasıyla hak ediyor, hak ettiklerini kaybetmemelidir.

İSKİLİP 19 3 Ay Önce

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1943865722750746&id=100063832290285&locale=tr_TR Aday Mustafa Çizikci bey nasıl karşılandı ilçede, duyanlara, duymayanlara soranlara sormayanlara duyurulur, kirazı soğuk vurmuş İskilipde

Şafak 3 Ay Önce

Bu sorun zaten Zeki Gül tarafından çözülmemiş miydi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.