habercim19.com özgür haber özgür yorum

Fırıncılar Odası: ‘Simite zam yok’

EKONOMİ

Çorum Fırıncılar Odası Başkanı Seyit Aslan, simit fiyatının 3 lira 25 kuruş olduğuna dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Çorum Fırıncılar Odası Başkanı Seyit Aslan, simit fiyatının 3 lira 25 kuruş olduğuna dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Fırıncılar Odası’nın simitte fiyat artışına yönelik yaklaşık 2.5 ay önceki tarifesini paylaşan Oda Başkanı Seyit Aslan, Çorum’da 90 gram simidin 2 lira 75 kuruş, 100 gram bol susamlı simidin 3 liradan satıldığını duyurdu.

Fiyat tarifesinin halen geçerli olduğunu vurgulayan Aslan, simit fiyatının 3 lira 25 kuruşa yükseldiğine dair bilginin doğru olmadığını kaydetti.


Yorumlar (7)

Vatandaş 2 Yıl Önce

Milletçe reca ederiz 5 tl den aşağı olmasın.Elinizi korkak alıştırmayın.

adsız 2 Yıl Önce

Daha neler...Belediye birde acil halk simit açmalı. Simitçi iş yeri sayısını cogaltmali.200gr ekmek.2.25tl.90gr simit 3.25tl.Temel fıkrası gibi.

Se2619 2 Yıl Önce

Kimse almasın bir hafta bakalım kaça düşecek? Tamam enflasyon var ürünlere zam geldi ama Allah aşkına ekmek halk ekmek ve bazı fırınlarda 1.75 diğer fırınlarda 2.25 liraya satılırken simit en fazla 2.25 olmalı.

simitçi 2 Yıl Önce

kesinlikle boykot boykot boykot bir ay simit yemeyince kimse ölmez kardeşim

Almayın 2 Yıl Önce

Şahsen ben önceden her gün 1 simit mutlaka alırdım 2 lirayı geçtiğinden beri almıyorum almam da sizde almayın kendileri pişirip kendileri yesin bakalım kime satacaklar

Çorum 19 2 Yıl Önce

Her seferinde 50 liralık alin

Doğrucu 2 Yıl Önce

Osmancıkta simit ve ekmek fiyatı düşüyo çorum merkezde artıyo yakında ekmeğide 3 tl yaparlar

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.