habercim19.com özgür haber özgür yorum

Hemşehrimize yeni görev

EKONOMİ

Ziraat Katılım Bankası İstanbul Beyazıt Şube Müdürü hemşehrimiz Gökhan Esenyel, Kurumsal İletişim Başkanlığına atandı.

Ziraat Katılım Bankası İstanbul Beyazıt Şube Müdürü hemşehrimiz Gökhan Esenyel, Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürlüğü’nün tensipleriyle Kurumsal İletişim Başkanlığına atandı.

İşletme mezunu olan ve bankacılık sektörüne İstanbul'da adım atan Esenyel, Çorum’da 2012-2015 yılları arasında Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. Çorum Şubesi’nde Kurucu Müdür olarak görevlerini icra etti. 2015 yılında Ziraat Katılım Bankası’na geçiş yaparak Çorum ve Beyazıt Şube yöneticiliği görevlerinde bulundu.

Yaklaşık 4 yıldır bu görevi sürdüren Esenyel, Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürlüğü’nün tensipleriyle Kurumsal İletişim Başkanı oldu.

Yorumlar (5)

Tensipini yesinler 2 Yıl Önce

Tensip ile olmus. Yani torpil ya da liyakatsizligin adi tensip oluyor kisaca :)

Gökhan Esenyel 2 Yıl Önce

Memleketimizin evladı olarak üst düzey bir göreve gelen Gökhan beyi önce tebrik ediyorum. Kendisi her aşamayı tırnaklarıyla hakederek almış birisidir. Görevlerine bakılırsa, her aşamada çalışmış biri. Katılım bankacılığı dışında çalışmamış olması da, hassasiyetlerini göstermesi açısından çok değerli. Yolu açık olsun.

Gökhan Beyi Tanıyor musunuz 2 Yıl Önce

Sevgili hemşehrim. Gökhan beyi tanıyor musunuz bilmiyorum ama, inanın kendi emekleriyle gelmiş birisi. Eğer tanımadan genel bir yorum yaptıysanız, bence çok doğru olmamış. Bu çocuk Çorumda başarılı olduğu için İstanbulun ticaretinin merkezi Beyazıt şubesine atandı. Başarısından dolayı da ilerletildi.

yakup sayat 2 Yıl Önce

tebrik eder başarılar dilerim

FATİH 2 Yıl Önce

Gökhan Beyi tebrik ediyor, muvaffakiyetler diliyorum. Layıkıyla bu işi de yerine getireceğinden şüphemiz. hayırlı olsun kardeşim.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.