habercim19.com özgür haber özgür yorum

İsim vermeden eleştirdi

EKONOMİ

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı hemşehrimiz Naci Ağbal, ismini vermediği bir gazetecinin bütçeye dair yorumuna cevap verdi.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı hemşehrimiz Naci Ağbal, ismini vermediği bir gazetecinin bütçeye dair yaptığı eleştirel yoruma karşılık verdi.
Ağbal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “37 yıldır gazetecilik yapıyorum. 17 ekimi geçen bütçe görmedim. Bence pervasızlıktan kaynaklanıyor” diyen bir gazeteci. Bu kadar iddialı laflar etmeden önce konuyu araştırma veya muhataplarına sorma zahmetine dahi girişmiyor. Nereden bakarsanız Pervasızlık!” ifadelerine yer verdi.

Ağbal, yorumu ile ilgili bir de görsel paylaştı.

Yorumlar (19)

Yasemin 4 Yıl Önce

80 yıldır yapılmayan şeyler yapıldı kuduruyorlar, evvelden, bütçe mi varmış, ortada yatırım yoktu, SSK nın durumu ortada idi, paslı karyolalar serum askıları paslı tuvaletler kapısız perişandi pislikten geçilmiyordu galoslar paraylaydi üstelik kullanılmış galoslar paraylaydi üstelik yerler PİSLİK içerisindeydi gece sıraya giriliyormus eczane hastane içerisinde imiş yine orada kuyruk,ders kitapları bulunmuyordu.

Yalan 4 Yıl Önce

Bu kadar yalan olur.... Dinden imandan çıkmışlar....

Ahmet 4 Yıl Önce

80 yılda yapılmayan her şey yapıldı diyen arkadaş 80 yılda yapılan her şeyin satıldığını, üzerine de 480 milyar dolar dış borç yapıldığını unutmuş sanırım.

Ali 4 Yıl Önce

SGK Yinebatık . Hesap ortadA 150 Milyat ( katrilyon) zarar

Kader 4 Yıl Önce

Hükümet kendi hazırladığı bütçede 245 milyar bütçe açığı olacağını belirtmiş sadece bu bile bütçenin durumunu gösteriyor.. Şimdi Devletimiz 245 milyarı hangi Dış güçlerden alacak, " Borç alan emir alır "

Mevlut 4 Yıl Önce

Sizlere burnu kumar masasında kırılan Mesut Yılmaz lar, Ecevit in yüzüne kitap fırlatıp ekonomiyi batıran Sezerler,Clinton un karşısında el pençe duran ecevitler, gece yarısından öbür gün akşama kadar kuyruk bekletilen , ilaç kuyruğu ayrı, maaş kuyruğu ayrı, hastası rehin bırakılan, cenazesine alamayan, katsayı kurbanı meslek liselerinde binlerce gencin geleceğiyle oynayan hükümetler layık.

Yasemin 4 Yıl Önce

İstanbul da k kılıçdaroğlu SSK genel müdürü iken hastahanelerin durumunu savaş AY in programını izleyin karyolalar serum askıları paslı tuvaletler kapısız perişandi pislikten geçilmiyordu galoslar paraylaydi üstelik kullanılmış galoslar paraylaydi üstelik yerler PİSLİK içerisindeydi gece sıraya giriliyormus eczane hastane içerisinde imiş yine orada kuyruk muayene olabilirsen ilaçların kaçını bulabilirsen, o günleri biliyoruz, o günlerde de IMF e borçlu idik, kuyruk ta emekliler ölüyorlar di.koy hiç kalırdı, 80 yılda 6 km bölünmüş yol 16 yılda 17 km bölünmüş yol tüneller, Marmaray Avrasya İstanbul havaalanı dünyada sayılı havaalanımız

Yasemin 4 Yıl Önce

Amerika doktorlarına maske eldiven istemeyin diye belge okuyor iken, Londra'da hastanede çocuk yerde yatıyor 4 saat sonra yatak bosalnca yatağa geçiyor Londra'da normalde acil e gelen hasta çocuk bir saat bekletiliyor tesadüf boris Johnson basın mensupları ile geldiğinde kovuluyor, normal zamanda, Londra'da uzun süre başhekimlik yapan Türk bayan doktor koronada Londra'da okuyan evladını acilen Türkiye ye çağırdığını söyledi a haberde canlı yayında izledim. Yoğun bakım yatağı en fazla olan ülke Türkiye ve en kalitelinin de ötesinde diye proflar söylüyor.

Yasemin 4 Yıl Önce

Dış borcu olan en çok olan Amerika

Yasemin 4 Yıl Önce

Ulusal gazetelerde yayınlanıyor, yorumlarım.

Yasemin 4 Yıl Önce

Okullarda, kitap bulmakta güçlük, çekiliyordu kırtasiyeler hınca hınç dolu oluyordu, alan alır, alamayan ne yaparsa, üst sınıflardan rica edilir, öğrenciler eski kitaplarını satarlardi bir alt sınıfa, bazılarına rahatlık iyi gelmiyor Avrupa ağlıyor Zor durumdalar, İngiltere ne yapacağını şaşırmış durumda neyin kafasını yaşıyorsun, YORUMCU.

Yasemin 4 Yıl Önce

Son 24 saatte İtalya'da vaka sayısı rekor düzeyde 16 bin 79 imiş.

Yasemin 4 Yıl Önce

Yorumcu ya. Dış borçlar 80 yıldır ödenemeyen. borçlar IMF e olan borçlar bu hükümet zamanında ödendi, yatırım yapmadan borçlanmislar.

Dolar 4 Yıl Önce

Doları matbaada basan da ABD,Dolar Amerika için kağıt ve mürekkepten ibarettir.Borcunu matbaayı çalıştırarak öder.Biz kendimize bakalım.

Tv den haberler 4 Yıl Önce

Çok yanlı tv seyretmiş.

Dürüst 4 Yıl Önce

Daha önceki hükümetler Dış güçlerden borç alıyorlar di borç alan Emir alır. IMF e olan borcu bu hükümet ödedi. Çok şükür.Emir veriyor, Koronada 100 den fazla DEVLETE Yerli milli ventilator tanı kiti dezenfektanlar maskeler tonlarca dezenfektan tulumlar gönderdik.

Benim yazımı niçin yayınlamadıniz 4 Yıl Önce

Ne satıldı, Marmaray Avrasya İstanbul havaalanı hepsi metrobüs köprüler 4 saatlik yolu yarım saate indiren yollar tüneller kaç saatlik yolu 5 dakikaya indiren yollar.

Murat 4 Yıl Önce

Nankör insanlar her zaman bir şeylere çamur atar hiç geçmişe bakıp o sıkıntılı günlerde neler yaşandığını aklına bile getirmeden.simdi bir elleri yağda bir elleri balda,çöp konteynerlerine asılı ekmekler.

İsmail Öztuna 4 Yıl Önce

1999 2001 yılları arasında zannederim anasol d hükümeti vardı Ahmet Necdet Sezer cumhurbaşkanı rahmetli Ecevitde Başbakan idi Sezer in Ecevite anayasa kitapçığı fırlatması ile gecelik repo faizleri 7000 oldu ve bu süreç zarfında 18 tane banka battı ve bu devlet banka mudilerinin parasının yüzde yüz devlet güvencesi kapsamında olması münasebetiyle paralarını devlet karşıladı hatırlatırım

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.