habercim19.com özgür haber özgür yorum

İskilip imzaladı, Çorum bekliyor

EKONOMİ

Çorum’un İskilip Belediyesi’nde daimi işçilerin toplu-iş sözleşmesi imzalandı, Çorum'un akıbeti merak ediliyor.

Çorum’un İskilip İlçe Belediyesi’nde çalışan daimi işçilerle ilgili toplu-iş sözleşmesinde anlaşma sağlandı. İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Belediye İş Sendikası ile yaptığı müzakereler neticesinde daimi işçilerin hak ve alacaklarını kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Toplu İş Sözleşmesi Belediye Başkanı Ali Sülük’ün makamında; Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Şen, Belediye-İş Sekreteri Samet Kır ve belediye sendika temsilcilerinin katılımı ile imzalandı.

ÇORUM BEKLEMEDE

Öte yandan diğer ilçe belediyelerinde toplu iş sözleşmesi görüşmeleri idare ile yetkili sendika arasında yapılırken, Çorum Belediyesi’nde durum farklı. Belediye idaresi adına toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin hizmet alımı yapılan firma ile yetkili sendika olan Hizmet-İş arasında yapıldığı belirtiliyor.

Belediye’de çalışan yaklaşık 100 daimi işçinin toplu iş sözleşmelerinin akıbeti merak ediliyor.

Yorumlar (3)

işçi 2 Yıl Önce

iskilip belediye iş çorum hizmet iş biz merak etmiyoruz sizleri ilgilendiren ne ortalık karıştırmaya çalışmayın

Kenan 2 Yıl Önce

İskilip sanayi bölgesindeki keskin iki viraj var oraları düzeltelim ( düğün salonu önü & hali saha ilerisi boğaz) kültür merkezi, Meslek Yüksek Okulu ve Tosya yolu için girişim varmıdır. 2021 de neler yapıldı 2022 planında neler var?

Vatandaş 2 Yıl Önce

Daimi işçilerde düşülsün ama önce en altta yer alan belediye şirketlerinde çalışan üniversite mezunu mühendis mimarın asgari ücretle çalışmasına birşeyler yapılmalı..

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.