habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kamuya 60 bin personel alınacak

EKONOMİ

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı hemşehrimiz Naci Ağbal, 2020'de kamuya 60 bin personel alınacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı hemşehrimiz Naci Ağbal, 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi hakkında basın toplantısı düzenledi.

Bütçenin bugün TBMM'ye sunulacağını açıklayan Ağbal, 2020 yılı içerisinde kamuya 60 bin personel alınmasının planlandığını, ihtiyaç halinde bu sayının artabileceğini açıkladı.

Yorumlar (9)

Ülkücülerin bekası 5 Yıl Önce

Muhtemelen 60 bin AKP li alınacaktır.Devletin bekası için MHP liler boş gezmeye devam edecek mi?

Ülkemin bekası 5 Yıl Önce

Beka meselesini hafife aldigına gore sen ülkücü degilsin

Anlayışınız kadar anlarsınız 5 Yıl Önce

Okuduğunu anlamıyor ve eleştiriyi suçlamaya dönüştürmeye çalışıyorsanız kanaatimce,Siz AKP li ve muhtemelen ülkücüleri sevmeyen bir kişisiniz. Ülkücülerin işsiz olması beka meselesidir.

Haklı tenkit 5 Yıl Önce

İş kur geçici işçilerinde bile ülkücülere yer bile verilmiyorsa ülkücü ve MHP lilerin eleştirileri haklıdır.MHP,devletin bekası için AKP ye karşılıksız destek verecek.Karşılığında AKP liler her yerde işe alınacak.

Hatırlatırım 5 Yıl Önce

Barış pınarı harekatının yapılmasına neden olan düşman unsurların 2014 yılında Kobani ye geçişi ülkemiz sınırları içerisinden verilen izinle olmuştu.Hatta yedikleri lahmacunların parasının bilmem hangi ilin valiliği tarafından ödendiğine dair haberler çıkmıştı.Yine o tarihte HDP nin bir vekili ilimizin valilik binasını ziyaret etmiş ve kapı önünde fotoğraf çektirmişti.Beka meselsinin tepe yaptığı mevcut dönemde ülkücülerin bekasından partizanlık yerine adaletli istihdam niyetinin ön plana alınması vurgulanmış,liyakata göre istihdam politikası benimsenmesi istenmiştir.Herkes nasıl algılıyorsa,algıya göre yorum yapmıştır.

ülkücülerin bekası 5 Yıl Önce

T.C.Devletinin bekası ve bir de Devlet Bahçeli nin bekası,anlatılmak istenen Devlet Bahçeli nin bekasıdır.On binlerce MHP li ve ülkücü genç işsiz geziyor.Devlet Bahçeli nin, MHP li ve ülkücü gençliğin iş ve aş beklentilerinin karşılaması en önemli isteğimizdir.

Vatan 5 Yıl Önce

Ekmek derdi de beka sorunudur.Ne demiş Edebali;İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.Ülkücü gençlerin de işe,aşa,eşe ihtiyacı vardır.

Ümit ak 5 Yıl Önce

Nereden hemşerimiz oluyor .Adam Çorum’dan vekil bile olmadı var mı bir eseri

Don Kişot 5 Yıl Önce

Ne ülkücüsü ne akp lisi ne solcusu kardeşim Peygamber Efendimiz SAV. işi yandaşınıza değil ehline verin diyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.