habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kaya duyurdu, İskilip OSB'ye bakanlık onayı

EKONOMİ

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın Çorum'un İskilip ilçesinde planlana OSB'ye onay verdi. Söz konusu bilgiyi AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya duyurdu.

AK Parti Çorum Milletvekili ve 28. Dönem Adayı Av. Oğuzhan Kaya, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın Çorum'un İskilip ilçesinde yapılması planlanan Organize Sanayi Bölgesi(OSB)’nin yerini onaylandığını duyurUu.

Çorum’un İskilip İlçesine kazandırılacak OSB İskilip Meydan Arifbey Mahallesi’nde toplam 750 dönüme konuşlandırılacak.
Sanayi ve Ticaret Bakanlığında bugün yapılan toplantı ile daha önce kendileri tarafından tespit edilen bölgede İskilip Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nin yerinin onaydan geçtiğinin bilgisini paylaşan Kaya, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kaya, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından söz konusu arazinin mera vasfının kaldırılması için bugünden itibaren gerekli girişimlerin başlatılmasına karar verildiğini kaydederek, şöyle dedi: "Mevcut alanda Mera Vasfının kaldırılması için Tarım Müdürlüğü Mera Komisyonu sekretaryası ile görüşülmüş olup söz konusu yerdeki parsellere ait 1/5000 lik haritaların İskilip Belediyemizce hazırlanması noktasında, Mera Komisyonuna verilecek olup, iş ve işlemler bu yönde tesis edilecektir. AK Parti olarak İskilip ilçemizin böylelikle önemli bir eksikliğini daha gidermiş olduk. İskilip’e kazandıracağımız Organize Sanayi Bölgesi nedeniyle bizlerden desteklerini esirgemeyen başta liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sanayi ve Ticaret Bakanımız Mustafa Varank’a çok teşekkür ediyorum."

Yorumlar (8)

Abdullah 13 Ay Önce

Enflasyonu yüzde 43 açıkladılar . Böyle yalan , böyle kazık , böyle vatandaşa ihanet görülmemiştir . İTO yüzde 110 diyor, yoksulluk sınırı 33.500 TL çıkıyor . Utanmak lazımm

osmancik 13 Ay Önce

iddia ediyorum oguzhan ak partiye buyuk zarar veriyor. Yeni ASC olma yolunda insanlara o kadar tepeden akiyorki kendisine birsey soruldugunda oyunu vermezsen verme kardeşim sanami kaldik diye kestirip atyor. sayin cumhur baskanimiza cok buyuk zarar veriyor.

Öz Iskilipli 13 Ay Önce

Tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmazmış,hadi oradan oğuzhanmış

İskilipli 13 Ay Önce

T....Y... ve İ......Y ne zaman açılacüktır.

Boludaki İskilip 13 Ay Önce

Zerre miskal emeğin yok,kuru sıkı atıyon,ayıptır

Fikret 13 Ay Önce

Saçını tarayamayan adam ,Osmancuğa gelin başı bağlamaya gidermiş.

İskilip 13 Ay Önce

Bu yaptığın iş Oğuzhan emek hukuksuzluğu,İskilip e gelmeye yüzün yok tabii

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 13 Ay Önce

Milletvekilliği adayları Oğuzhan Kaya'nın yerine Prof. Lütfü Akçay, Zeki Gül'ün yerinede Muhsin Dere aday gösterilmeliydi.Çorum'a çalışacak Milletvekilleri gerekiyor. Bol bol fotoğraf çektirenleri istemiyoruz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.