habercim19.com özgür haber özgür yorum

Meclis’in iki konuğu vardı

EKONOMİ

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın iki konuğu vardı.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın iki konuğu vardı.

Yapılan açıklamaya göre, dün gerçekleştirilen meclis toplantısında gündem maddelerinin görüşülüp kabul edilmesinden sonra dilek ve temenniler bölümünde söz alan ve yerel seçimlerde Osmancık Belediye Başkanı seçilmesi nedeniyle üyeliği sona eren Ahmet Gelgör, katılımcılara kısa bir konuşma yaparak desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Toplantının bir diğer konuğu Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan oldu. Alkan, Mayıs ayında görev süresinin dolacak olması sebebiyle meclis üyelerine 8 yıl içinde gerçekleştirmiş oldukları faaliyetler ve projeler hakkında bir sunum yaptı. Toplantı sonunda Meclis Üyeleri sohbet eden Alkan vermiş oldukları desteklerden dolayı Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Başkanı Erol Karadaş’a teşekkür etti.

TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş ve TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Osmancık Belediye Başkanı seçilen Ahmet Gelgör’e yeni görevinde başarılar dilerken, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.