habercim19.com özgür haber özgür yorum

Milletvekili Ceylan aradı, ve...

EKONOMİ

Bugünkü 'Siyasi irade neyi bekliyor' yazımız üzerine Milletvekili Ahmet Sami Ceylan aradı

MUSTAFA DEMİRER

Bugünkü ‘Siyasi irade neyi bekliyor’ başlıklı yorumumuz üzerine AK Parti Çorum Milletvekili Tarım ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan aradı.

O yazıda Çorum’un bazı komşu iller gibi ciddi yatırım bütçeleri bulunan bir kalkınma programına dahil edilmesi için çaba gösterilmesi gerektiğini belirterek, ‘Siyasi irade neyi bekliyor’ diye sormuştuk.

ZİRAAT FAKÜLTESİ’Nİ GÜNDEME ALDIK

Yazdıklarımızla ilgili konuşmasında Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da tarım ve hayvancılığın geliştirilip büyütülmesi için çabalarının bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini vurguladı. Hitit Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nin açılacağını hatırlatan Ceylan, Ziraat Fakültesi’ni de gündeme aldıklarını yeni bir gelişme olarak aktardı.

DÜVE-KOÇ-TEKE ÜRETİM MERKEZİYİZ

Çorum’un iki ilçesine (Sungurlu-Alaca) Hayvancılık OSB kurulması kararının daha önce alındığını, ilimizi Damızlık Düve ve Koç-Teke Üretim Merkezi kurulacak sayılı iller arasına dahil ettiklerini dile getiren Ceylan, bu konuda hayvancılık birliklerinin Cemilbey Yolu üzerinde yeni bir tesis kurma aşamasında olduklarını ifade etti.

KALKINMA PROGRAMI İÇİN GİRİŞİM SÖZÜ

Ceylan, Çorum’un tarım ve hayvancılık sektöründe geçmişten gelen önemli bir potansiyele sahip olduğunun bilincinde olduklarını belirtirken, son olarak kentin kalkınma programına dahil edilmesi yönündeki talepler hususunda Kalkınma Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunacağı sözünü verdi.

Yorumlar (14)

Sami 6 Yıl Önce

CEK CAK

ADEM 6 Yıl Önce

Ziraat ve veterinerlik fakültesinin açılması iyi olur tabi ki ancak daha da önemli istihdam ve iş odaklı projelerin yapılmasıdır.

Çorum 6 Yıl Önce

Sonuç itibari ile ya he he.

Çorumlu 6 Yıl Önce

Hemşeriler, bir şeyler yapmaya niyet eden, çabalayan bir kişinin ümidini kırmak veya eleştirmek yerine, tebrik ediyoruz. inşAllah herkes el birliği ile bir araya gelirse, bu Çorum neler yapmaz desek, daha iyi olmazmı? Saygilar.

Haklı 6 Yıl Önce

Çorumlu arkadaş, hay Allah razı olsun. Ne eyi demişsin. Yapacağız diyen bir kişiye, yapmaz etmez demeyelim de, ne iyi düşünce (veya şurası yanlış, şöyle olursa daha iyi olur) diyelim. Ve takip edelim. Daha iyi bir yöntem değilmi sizcede?

Ceylan 6 Yıl Önce

Hızlandıralım daha da o zaman sayın Vekilimiz bu takiplerinizi, bu iki fakülte müjdesi gayet güzel, kolay gelsin.

Ahmet 6 Yıl Önce

Vekilimiz Sungurlu ve Alaca OSB hangi aşamada acaba? Sungurlu yine göç verdi...

Celal 6 Yıl Önce

Bunlar küçük yatırımlar havaalanı yapılmalı Çorum’a havaalansız bir Çorum imaj açısından da gelişim açısından da boş, celal adan a kaldı önerge vermek bu vekillere yazık bizimkilere hepsi istifa etmeli yeni dönemde başta bizimle alay eden uslu efendi

Osman 6 Yıl Önce

Seçim geliyi seçim he he

ismail baş çamlıca 6 Yıl Önce

yorum yapan arkadaşlar kimden çekiniyorsunuz bazı arkadaşlar çok yerinde tespit yorum yapıyor ama isim yazmıyor yazınki yapılan yorumun ciddiyetini anlayalım ilbaşkanından mı korkuyorsunuz

Vedat Büke 6 Yıl Önce

Ahmet Sami Ceylan otobüsculer esnaf muhtarlık seçimleriyle ilgilenmeyip işini yapsa daha iyi olur.Siyasetçinin büyüklüğü uğraştığı işlerle belli olur.

Necip Çetin 6 Yıl Önce

Ahi evranda ciddi üye paraları toplandı.Yer ve zemin etütleri için masraflar yapıldı.Ancak bizim iş yılan hikayesine döndü.Sanayi esnafı ikiye bölündü bildiğimiz kadarıyla ilk başından sizde projeyi yakın takip ediyordunuz.Hatta yalçın başkan. Erhan başkan da çok sıkı destek veriyordu.Peki ne olacak Sn.Vekilim bizim paralar güme gitmez inşAllah.

Akparti 6 Yıl Önce

Ahmet sami ceylan o uçak buraya inecek demişti indiremedi ama hayvancılıkla ilgili çabaları takdire şayan.TEBRİKLER

Çorum cu 6 Yıl Önce

Muzaffer kulcu çok başarılıydı gerçekten.24 kasım öğretmenler gününde de Ahmet Sami Ceylanin Belediye başkanına dediği gibi başkanım çok güzel işler yapıyorsun birileri seni anlamakta zorluk çekiyor güzel işler yapıyorsun.Sen bildiğin yoldan ayrılma devam et başarılısın demişti.Ama Ahmet vekil bugünde aynı görüşte mi merak ediyoruz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.