habercim19.com özgür haber özgür yorum

Milli Emlak 96 arsa satıyor

EKONOMİ

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü çeşitli köylerde toplam 96 adet taşınmazını ihale usulü satışa çıkardı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü bazı taşınmazları ihale usulü satışa çıkardı. Çorum merkeze bağlı Atçalı, Sarmaşa, Kazıklıkaya, Soğuksu, Altınbaş, Aşağısaraylı, Büyükgülücek, Çalyayla, Çukurören, Dutçakallı, Ertuğrul, Eskiekin, Eskiökren, Gökdere, Güvenli, Güzelyurt, Hacımusa, İğdeli, İnalözü, İsmailköy, Karaağaç, Karabayır, Karadona, Kınık, Mecidiyekavak, Pancarlık, Sapaköy, Saraylı, Sarımbey, Sazak, Sazdeğirmeni, Seyfe, Şahinkaya, Şekerbey, Tarhan, Tolamehmet, Tazluburdun, Üçköy, Yakuparpa ve Yeşildere’de çeşitli büyüklükte hobi bahçesi ve arsa imarlı, imarsız toprak ve ham toprak vasıflı çeşitli büyüklüklerde toplam 96 arsayı 3 Mart 2020 saat 08.30’da Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü toplantı salonunda açık teklif usulü ihaleyle satılacak.
Ayrıca Büğet ve Kavacık köylerinde bazı tarımsal araziler ihale usulü 5 yıllığına kiraya verilecek.
DETAYLI BİLGİ AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ÖĞRENİLEBİLİR
https://www.ilan.gov.tr/detay-emlak-arsa-corum-milli-emlak-mudurlugunden-tasinmazlar-tasinir-mallar-satilacak-ve-kiraya-verilecektir-769953.html

Yorumlar (5)

Besim 4 Yıl Önce

Ihaleler nezaman

Sertan 4 Yıl Önce

Belli para lazım devlete

Mustafa eseroğlu 4 Yıl Önce

Arsa istiyorum

vatandaşlardan söğüşlenen... 4 Yıl Önce

ry

LİNK 4 Yıl Önce

KEŞKE LİNKİNİ TIKLAYABİLSEK... YA DA KOPYALAYABİLSEYDİK... :(

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.