habercim19.com özgür haber özgür yorum

Tarım Kredi Market Ilıca’da

EKONOMİ

Tarım Kredi Kooperatif Market Ilıca Caddesi’nde mağaza açıyor.

Tarım Kredi Kooperatif Market Ilıca Caddesi’nde mağaza açıyor.

ÇORUM'DA 7'İNCİ MARKET HİZMETE GİRİYOR

Çorum merkezde Bahabey Caddesi, Tavukluk, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Dr. Sadık Ahmet Caddesi, Osmancık Caddesi ve Damat Şükrü Sokak’ta (Adliye arkası) şubeleri bulunan Tarım Kredi Market, Karakeçili Mahallesi Ilıca Caddesi şubesinde mağaza açmaya hazırlanıyor. Mağaza ile ilgili tüm işlemlerin tamamlandığı, önümüzdeki günlerde Çorumlular'a hizmet vermeye başlayacağı bildirildi. Tarım Kredi Market’in Çorum’un bazı ilçelerinde de mağazaları bulunuyor.

TARIM KREDİ MARKET HAKKINDA…

Tarım Kredi Kooperatifleri, ortaklarının ve tüm Türk çiftçisinin her türlü ihtiyacını karşılamaya dönük mal ve hizmetleri zamanında, güvenilir, kaliteli ve uygun şartlarda sağlamayı ve ürünlerini pazarlamayı, Türk tarımını çevreye ve doğaya saygılı, sürdürülebilir en üretken sektör yapmayı amaçlıyor.

PİYASADA DENGE UNSURU

Gıda ürünlerinde yaşanan fiyat dalgalanmalarını önlemek ve piyasada arz sıkıntısı yaşanılan ürünlerin tedariği amacıyla kurulan Tarım Kredi Kooperatif Market, piyasanın denge unsuru olarak kaliteli ve doğal ürünleri en uygun fiyattan tüketiciye sunmayı hedefliyor.

Yorumlar (7)

Koylu milletin efendisidir 2 Yıl Önce

Tarim kredi kooperatifi adi altinda zincir market oldular. Yarin birgun bu marketleri satarlar. Simdiden alt yapisini hazirliyorlar. Bir de tarim kredi marketlerin bazi urunleri cok kotu. Tahin helvasi , dondurmasi , kiymasi ... berbat.

Tolga 2 Yıl Önce

Kalite doğallık yöresel ürünler konusunda bir sıkıntı yok ancak fiyatlar uygun değil

Hakan 2 Yıl Önce

Fiyatlar piyasa ile aynı ne gerek var açılışa

Üvey evlat 2 Yıl Önce

Gülabibey Mimarsinan mahalleleri üvey evlat mı?? Bu mahallelere şube açmayı hangi yıla planlamaya aldılar!!

Jkll 2 Yıl Önce

gülabibey yok mimarsinanyok

İskilipden 2 Yıl Önce

Pazarbaşı/ Tosya caddesinde zincir market yok eksiklik acil bu.bölgeye Market istiyoruz

Anitta... 2 Yıl Önce

Bu kooperatif markette satılan ürünlerinden bir şey anlamıyorum.güya yerli diye satılıyor. Ama ithalmidir, yerlimidir belli değil.Bu işte bir dümen varya, yakında kokusu çıkar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.