habercim19.com özgür haber özgür yorum

Aşgın’dan Silmkent TOKİ açıklaması

EMLAK

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Silmkent TOKİ’ye gitti, açıklama yaptı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Silmkent TOKİ’de bulunan emekli konutlarının alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, ana cadde bordür ve asfaltını bitireceklerini açıkladı.

TAM 6 YILDIR İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Yaklaşık 6 yıldır tamamlanamayan Silmkent TOKİ konutlarında kamuoyu tepkisi üzerine AK Parti İl Başkanlığı’nca yapılan açıklamada konutların 45 gün içinde eksikliklerinin giderilmesinin hedeflendiği bilgisi paylaşılmıştı.

VATANDAŞ EVİNE KAVUŞSUN DİYE…

Konuya ilişkin yeni bir açıklama da Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’dan geldi.
Bölgede incelemelerde bulunan Aşgın, “Emeklilerimiz bir an önce evlerine kavuşsun diye. Belediye olarak inisiyatif alıyor ve TOKİ ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Emekli TOKİ projesine altyapı desteği veriyoruz. Yüklenici inşaat firması kanal işini tamamlar tamamlamaz Silmkent-Emekli TOKİ bağlantı yolu ve TOKİ ana cadde bordür ve asfaltını bitiriyoruz. Hayırlı olsun.”dedi.

Yorumlar (12)

Çorum 19 8 Ay Önce

Kale kentsel dönüşüm ne olacak? Şehrin göbeğinde mezbeleliğe dönmüş kale ve çevresi ve bizim kaledeki evlerimiz heba oldu. İmdaaaaaaaaaat!!!

Ali 8 Ay Önce

Kale de kentsel dönüşüm niçin başlamadı . 2 yol önce söz verildi

Hep laf boş laf 8 Ay Önce

Artık itibarın yada inandırıcılığın kalmadı be başkan

Çorumlu 8 Ay Önce

Birşey beklemeyin bence.vakit dolduruyor.

Abisi 8 Ay Önce

H ibrahim bey emeklerin için sağol ama bir beş yol daha senle olmaz . Çorba dağıtmak , limonata satmak , sağda solda gezmekle iş olmaz . Bir bedesteni 5 yıl da bitiremezsiniz .

İsmail 8 Ay Önce

Anlamadığım için soruyorum toki konutlarını sanki belediye yaptırıyor gibi belediye başkanına eleştri yapıyorsunuz yapacaksanız iktidara yapın eleştiriyi ihaleyi hangi bakanlık yaptıysa sorumlu odur hiç aklıma gelmezdi AKP li Bi belediye başkanını savunmak ama dayanamadım zaten iktidar yanlılarının sorunu bu sorumluyu değilde en zayıf halkının üstüne gidiyorlar hiç kendilerinden sorunu görmek istemiyorlar

Her sene 8 Ay Önce

Her yıl 50000 konut vaadi varıdı sanki yanlış hatırlamıyorsam ama bu toki 6 senedir bitmemiş

aşgın 8 Ay Önce

aşkla çalışmaya devam

YİNE BEN 8 Ay Önce

ÖNCELİK OBA İNŞAATİ,BEDESTEN ,MİNYATÜRK...EMEKLİ KİM YA ÖMRÜNÜN SONUNA KADAR BEKLEMİŞ BİRAZ DAHA BEKLESİN NE VAR ..NE YANİ .Bİ AVUÇ EMEKLİ Mİ KURTARACAK BU ÜLKEYİ BİR AN ÖNCE GERÇEK ALEMDEKİ SARAYLARINA GÖÇSÜNLER...DEMİ AMA....

cemaati 8 Ay Önce

Yaparsa Belediye başkanı ve ekibi yapar.. boşa laf üretmeyin.. çalışkan iş bitirici Belediyemiz bölgede tek gidin görün

İskilipli 8 Ay Önce

keşke Aşkın başkan gibi bir başkan İskilip'e gelse Akçeli işleri yok, dili, beli, eli temiz bir dedikodusu çıkmadı. Yola devam

Şahin 8 Ay Önce

Sanki tamamlananlar için teşekkür ediliyor da, tamamlanmayan eleştiriliyor. Ne güzel dünya. Belediyenin sorumluluğunda olmayan bir yatırım için başkanı eleştirmek insafsızlıktır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.