habercim19.com özgür haber özgür yorum

1 haftada Çorum'da vaka sayısı arttı

GÜNDEM

Daha bir hafta geçmeden Çorum'da vaka sayısında artış var. Çorum'da son harita şoku

Çorum’da koronavirüs vaka sayısı son bir haftada arttı.

Sağlık Bakanlığı’nın paylaştığı illere göre haftalık vaka sayısı haritası yayımlandı. 20-26 Şubat tarihleri arasında Çorum'da 100 bin kişide 28,12 olan vaka sayısı, 27 Şubat-5 Mart 2021 tarihleri arasını kapsayan son haritaya göre, 100 bin kişide 44,71’e yükseldi. Çorum’da vaka sayısındaki azalma nedeniyle hafta sonu kısıtlaması geçtiğimiz hafta içinde kaldırılmış, Çorumlular ilk defa bu hafta sonu kısıtlama olmadan sokağa çıkmıştı.

 

Yorumlar (14)

Naz 3 Yıl Önce

Çorum turuncu olmuş haftaya hedefimiz kırmızı

Tolga 3 Yıl Önce

kaçınılmaz sonuç.. bugün AVM tıklım tıklımdı.. içeri girdiğimle çıktığım bir oldu..

Çorum 19 3 Yıl Önce

Şaşırdık mi

19 3 Yıl Önce

Kafelerde tavla oynanmaya başlanmış,sosyal mesafe hakgetire, yine kapanabilir.Hem okullar kapanıp eğitime engel olunuyor hem de kendi işlerine.Denetim şart!

Bay bilen.! 3 Yıl Önce

Bu daha iyi günlerimiz; beyzadeler kıraathanelerde masada cay icsinler diye biz hasta oluruz sorun degil

Mustafa 3 Yıl Önce

Fazla sürmez yine kapanmalar gelir kimse kurallara uymuyor

Çorum 19 3 Yıl Önce

1 haftaya tüm Türkiye kıpkırmızı kan kırmızı

Can 3 Yıl Önce

Ağlayan esnaf bakın heryer açıldı mis gibi dedik ama arkadaş ilk önce kurallara siz uyacaksınız..50 dükkanın önünden geçtim ne yüzde 50 limiti ne sosyal mesafe..vaka artıp ortalık kapanınca vay efendim esnaf..kusura bakmayın önce siz uyacaksınız sonra halktan bekleyeceksiniz

ali 3 Yıl Önce

Bu millet daha çok çekecek, bu daha iyi günlerimiz. ..Balık baştan kokar!!!...

Cengizhan 3 Yıl Önce

Bence Normallesme Olmamali Ben Ogrenciyim Fakat Okula Gitmek Istemiyorum Ailem Gondermrk Istiyor Am Vaka Sayisi Oldukca Cok Bence Tekrardan Yasaklar Baslamali

çorum 3 Yıl Önce

Devlet elinden geleni yapıyor. Artık herkez önce kendini sorgulayacak. Maske, mesafe ve hijyene önem verecek. Yoksa bu vebal esnafada patlar çalışanada herkezin çoluk çocuğu var lütfen dikkat edelim. İşsiz güçsüz kalmayalım. Dedelerimiz ebelerimiz ölmesin. Herkez birbirini uyarsın. Koyun gibi kafa büküp geçmeyin.

öğretmen 3 Yıl Önce

Bir kere daha kapanma olursa esnaf için üzülmeye hiç gerek yok. Maske takmıyorlar, lokantalarda, kafelerde mesafe kuralına uyulmuyor. Olan çocuklarımıza oluyor.

Halk 3 Yıl Önce

Sen niye girdin peki ?

Ünsal 3 Yıl Önce

Yasakların kalkması zaten zamansız oldu, cezasını daima 65 yaş üstü çekiyor, 8 aydır evden çıkamıyorum, uymayanlara hakkım haram zehir zıkkım olsun.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.