habercim19.com özgür haber özgür yorum

81 ilde suç duyurusu hazırlığı

GÜNDEM

AK Parti'nin tepe yönetimi Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Abdurrahman Dilipak hakkında, başta genel merkez olmak üzere 81 il kadın kolu başkanının suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.
Gazeteci-Yazar Dilipak’ın geçtiğimiz günlerde İstanbul Sözleşmesi’ne dair köşe yazısında yer alan sözleri AK Parti’nin bazı tepe yöneticilerinin tepkilerine neden olmuştu.

Kaynak: İnternethaber

Yorumlar (13)

Has Çorumlu 4 Yıl Önce

Dilipak ne demişte suç duyurusunda bulunacaksınız ha. AK Partinin içindeki AKP'lileri bu vesile ile öğrenmiş olacak millet. Yazık . Müslüman Türk toplumun değerlerine uymayan İstanbul Sözleşmesi bu millete zulümdür. Akıllı olun milletin sabrını da zorlamayın.

Farkedince çok geç olacak 4 Yıl Önce

Niye ne oldu çok seviyordunuz.

Ali 4 Yıl Önce

Rezilleğe bakar mısın, siz kim oluyorsunuz ya hu. Dilipak özdür siz gelip geçicisiniz.

Ugurludaglı 4 Yıl Önce

Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar şimdi isi akparti den kovuyorlar

İsmail 4 Yıl Önce

A. Dilipak'ın bazı ifadeleri maksadı aşmış olabilir ama, bu girişim, öbür mahalleye şirin görüneceğiz diye atılan bir takladır. Bunu yaptınız diye ne öbür mahalle sizi kabul edecek, ne de geri döndüğünüzde biz yüzünüze bakacağız.

mustafa19 4 Yıl Önce

28 şubatçılarla anlaştılar şimdi 28 şubatçıların yaptığını yapıyorlar. daha bunlar iyi günleriniz.birbiriniz afiyetle yiyin hep milletin malını yiyecek değilsiniz ya

Abdullah 4 Yıl Önce

Ak partiyi yeyip bitiren mirasyedi tayfası, ağzından bir yanlış söz çıktı diye bu davanın emektarı olan Dilipak'ı yemek için el ovuşturuyor.

Abdullah'a cevap 4 Yıl Önce

Yemeye alışınca duramıyorlar demek ki yemeden

davacı 4 Yıl Önce

dava dedikleri buymuş demekki,istanbul sözleşmesini savunanlar size asla oy vermez.bu kafa ile giderseniz.reisin hatırına oy verenler vermez ve gidersiniz.dava bitmiştir.

Ali 4 Yıl Önce

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır dedi . Nerdesiniz Eyyy Ak partililer adamınıza sahip çıksanıza . Kaybedeceğiniz şeyler neler . Onurunuz gitti . Neyiniz kaldı ?

Edepsiz 4 Yıl Önce

Bu edepsiz adamı müdafa edenler

Mehmet Ali 4 Yıl Önce

Dava açacak başka adam bulamamışlar herhalde, Sayın Dilipak'a dava açmayı düşünenler önce Ak-Partiden chp'ye transfer olsun. Ondan sonra açabilir. Çünkü o işlere chp bakıyor. Sayın Dilipak'a dava açmak kadın cinayetlerini engellemez aksine öz Türkçe (ibnelerin) daha sapıkça millete bela olmalarını sağlar.

akiladam 4 Yıl Önce

didlpaka yapılan bu sindirme opersyonunu kabul etmıyoruz.dilipak turkıyede degiil sadece tum islam coğrafyasında islami hareketın savunucularından biri hatta en önemlsidir. bu dava partıler ustudur. davaya sahıp çıkana bizde sahıp çıkarız.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.