habercim19.com özgür haber özgür yorum

Aşgın net konuştu: Hiçbir yanlış işe bulaşmadık

GÜNDEM

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın esnafla bir araya gelirken, "Hiç kimse Halil İbrahim Aşgın ve ekibi yanlış işlere karıştı diyemez.”dedi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın esnafla bir araya gelirken, “Dürüstlük, samimiyet ve tevazu ile 4,5 yıllık görev süresini geride bıraktık. Hiç kimse Halil İbrahim Aşgın ve ekibi yanlış işlere karıştı diyemez.”dedi.

Yapılan açıklamaya göre; esnaf buluşmaları kapsamında, Uğur Mumcu Caddesi ve Velipaşa Sokak esnafı ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Aşgın, Çorum Belediyesi’nin çalışmalarını özetledi, esnafın talep ve önerilerini diledi.

ESNAF BULUŞMALARINA DEVAM

Esnaf buluşmaları toplantısı Uğur Mumcu Caddesi’nde yapıldı. Kahvaltı ile başlayan buluşmaya bölge esnafının ilgisi yoğun oldu. Başkan Aşgın hem esnafla sohbet etti hem de Çorum Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Esnafın talep ve önerilerini de tek tek dinleyen Başkan Aşgın, esnaf dostu belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını bundan sonra da sürdüreceklerini ifade etti.

'MİLLETİMİZİN HİZMETKARIYIZ'

Başkan Aşgın “Yaptığımız tüm işleri Allah rızası için yapmamız lazım. Yaptığımız, yürüdüğümüz her adımı Allah rızası için atmamız lazım. Bizim makamımız hizmet makamıdır, biz bu milletin hizmetkârıyız. Ne kadar güzel bir halka, ne kadar güzel hemşerilerimize bizi hizmetkâr kıldığı için de Rabb'ime ayrıca şükrediyorum, hamd ediyorum.” dedi. Seçim öncesi açıkladığı vaatlerin neredeyse tamamına yakınını hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Aşgın “Devam eden yatırımlarımızla birlikte vaatlerimizin tamamına yakınını yerine getirmiş olmaktan dolayı guruluyuz. Bir başkan olarak alnımız açık bir şekilde sizlerin karşısındayız.” Dedi.

'HELAL OLMAYAN BİR KURUŞA TALİP DEĞİLİZ'

Dürüstlük, samimiyet ve tevazu ile 4,5 yıllık görev süresini geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Aşgın “Hiç kimse Halil İbrahim Aşgın ve ekibi yanlış işlere karıştı diyemez. Allah muhafaza, biz helal olmayan bir kuruşa talip değiliz. Hiçbir yanlış işe bulaşmadık. Sadece bizim şahsımız değil, bundan sonra da bu tarzda insanların tevazu, samimiyet ve gayretle çalışacak, harama göz dikmeyecek insanlar bu şehri yönetsin. Bu şehir inşallah bundan sonra da helal-haram çizgisinde helalden yana tercihini koyanlarla yönetilsin. Aynen bir ressamın resim yapması gibi, bir şairin şiir yazması gibi biz de bu şehri işleyeceğiz. Allah’ın izniyle güzel bir resim ortaya çıkartacağız.” diye konuştu.

Yorumlar (21)

Veli 8 Ay Önce

Neye gore kime gore dogru yanlis diye sorarlar adama Mimar sinan kentsel donusumu 8 kat planlama yanlis olabilir bana gore sana gore dogru olabilir

Çorumlu 8 Ay Önce

Aynen :D

Tarık 8 Ay Önce

Kayda değer İş yapmayınca yanlış da yapılmaz .

Alparslan 8 Ay Önce

Belediyedeki Aşgın soyadlılar, Boğacık , İkipınar köyünden aldıkları sözde liyakatlı personel kimler ona baksınlar . Ve daha çok eş dost aldıkları , meclis üyelerinin çocukları

Estetikli 8 Ay Önce

Buluşma mekanı çok tatlı. Bu estetik duyguların Çorum’u hak ettiği yere getireceğinden hiç şüphem yok.

EMC 8 Ay Önce

Ak partili olarak sana oy moy yok

Corumlu 8 Ay Önce

İngilize kursuda dahil mi baskanim

AdaM 8 Ay Önce

yanlis yapiyodun az daha ulukavak halki, muhtari kulagini cekti kendine geldin Baz istasyonu meselesini unutmadi bu Corum halki

Boncuk 8 Ay Önce

Kimler kimlerle beraber. Gözünü sevdiğimin siyaseti sen nelere kadirsin

Ali 8 Ay Önce

Ne demek istedin başkan birilerine mesajmı gönderdin. Senmisin alemin doğrusu. Yaptığın yanlışları göremeyecek kadarsın. İlk başlarda özel aracınla geldin belediyeyye şimdi ise devletin resmi arbasıyla gidiyorsun bilmem nerelere. Bu tamı tamına dediğinden dir. Yani bakarsan çok haram var işin içinde üzt düzey yöneticileriniz sizde dahil kaç yerden maaş alıyorsunuz kaç tşl alıyorsunuz açıklarmısınız. Birde kaç tane meclis üyesinin çocuğunu torpiller işe alarak ömür boyu haram yemelerine vesile oldunuz. Bunlar doğru mu

Vatandaş 8 Ay Önce

AKP lilere cevap olsun. Hulki CEVİZOGLU seçimden önce ne demişti HZ Peygamberimiz SAV gelse bu halk ona oy vermez AKP oy verir demişti. Aslına bakarsanız Hulki gerçekleri doğruyu söyledi. Öyle bir toplum oluşturdular ki tüm İslami ve müslüman kurallarını yok ettiler. Hırsız haydut bukadar cesaretli olunca Peygamber ne yapsın. Bu millet aklını kaybetmiş vicdanı Ahlaki yok olmuş. Dolayısıyla İbrahim başkanın dürüst olması birilerini tadmin etmez. Alışmış kudurmuştan beter derler. Bu millet hirsiza hayduta alıştı İlla çalacak ve çalışacak. Çalışmak tek başına itibar görmediği için. İNŞALLAH Yüce ALLAH masumları mazlumlari korur. Sözüm iyilerden uzak birkaç muta-it ile gaz-etyiciler ve avan-atcilar sağda solda İbrahim başkan için birşey yapmadığının dedikodusunu yapıyorlar.Onlar için hem çalacak hem çalışacak adam arıyorlar. Anlayacağınız Peygamber gelse bu tiplere fayda etmez. Çalışmak yetmiyor, itibar görmüyor. İlla çalacak. ALLAH Akıl fikir versin. Bu 3 -5 it takımının karnı burnu doysun koca şehir aç kalsın dertleri bu.

Cemil 8 Ay Önce

İbrahim başkanla yola devam. Çalmadan ve çalışarak şehre hizmet ediliyormuş.

Zor 8 Ay Önce

O zaman seni aday yapmazlar Asgin. Bu iktidarin dogru adamla isi olmaz. Yanlis yapacaksin ki yandaslar ihya olacak.

aşgın 8 Ay Önce

başganım sen bu yorum yapanlara bakma! biz vtanadaş olarak arkandayık,aşkla çalışmaya devam...

Corum 19 8 Ay Önce

Saadetten bu yana imara acilan yerleri ve tarla sahiplerini alalim

Kenan 8 Ay Önce

Esnafın değil halkın yanında olsaydınız keşke. Özellikle sebze pazarılarına bir çekidüzen gelseydi.

Başöğretmen 8 Ay Önce

boş yapma başkan sana oy yok.senin duyguların karışık biliyorum.aday gösterilmezsen şaşırmam,üç yıl yattın şimdi gayretemi geldin derleeer

Vatandaşa 8 Ay Önce

Ahu vatandaş ah Bu kadar yanlı olmasan keşke Aşgın başkanın yanlış hiç bir işi olmadığına bu kadar emin misin gerçekten ? Yoksa o bahsettiğin dalkavuklardan biri misin yoksa sen ?

Rıfkı 8 Ay Önce

Tarafım yok .kalıcı eser bırakamadı aşkın ama diğeri gibi rant peşine de dusmedi.calmadi caldirmadi. Akp klasik adam kayırma işinde olmadı.

spr 8 Ay Önce

belirli bir zengin kitleye parsel bazında bağ alanlarında emsal artışı gibi kişiye özel imar planlarından da vazgeçerseniz söyulediklerinize ianancağım. bu yoldan vazgeçin lütfen. bir girdimi imar rantına sonu gelmez.

Hadi ordan 8 Ay Önce

Hiç bir yanlış işe bulaşmadık , neden derki insan.. bulaştın başkan bulaştın , halkın vicdanında kendini aklayabilirsin ama kendi vicdanında asla ..

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.