habercim19.com özgür haber özgür yorum

Aşgın’dan CHP’ye ‘Bunlar heykel değil’

GÜNDEM

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, CHP'nin son günlerde bazı belediye yatırımları ile ilgili açıklamalarına cevap verdi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız’ın son günlerde belediye yatırımları ile ilgili yarım kaldığını iddia ettiği yatırım ve hizmetlerle ilgili açıklamalarına cevap verdi.

Başkan Aşgın, sosyal medya hesabından isim vermeden yaptığı paylaşımda, “Bir il başkanı günlerdir tesislerimizi dolaşıyor ve kimine gereksiz diyor, kimine boş harcama. E tabi bir ‘heykel’ değil hiçbiri. Mahsuplaşmadan da haberi yok. Seni biraz yoruyoruz ama bir gün CHP döneminde yapılan tesisleri de sen bize gezdirirsin ödeşiriz. Bulabilirsen tabi…”ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (16)

Ya 3 Yıl Önce

20 sene olacak 20 sene sanki 2019'dan beri yönetimdesiniz

Çorumlu 3 Yıl Önce

20 senedir ne yaptınız çoruma? Olanı satmak dışında bir tane katmadeğer getiren bir yatırım yaptınız mı?

Çorumlu 3 Yıl Önce

Helal olsun başkanım tam cevap vermişsin ama anlamazlar. utanmazlar. Bazı yorumcularda yirmi sene oldun ne yaptınız derler. ulan Allahtan korkmuyorsunuz demi Çorum belediyesinin yaptıklarını görmüyordan geliyorsunuz

Çok kötü olmuş 3 Yıl Önce

Ufff başkan bey çok kötü yerden çakmış, ya başkanım bu kadar da acımasız olmayın yazık adamlara arada sırada bir heykel açılış töreni yapıyorlar bu saatten sonra onu da yapamazlar.

Can 3 Yıl Önce

Ula Başkan her seferinde aynı şey CHP yatırımından bize ne..milletin aklıyla oynamayın herkesi salak yerine koymayın, hayırdır inşaatları CHP mi yarım bıraktı belediyeyi gırtlağa kadar CHP mi gömdü borca adam neyini gezdirsin gezdirilecekleri gezdiriyorlar işte..siz neden gezdirmiyorsunuz çünkü ortada bişey yok sadece inşaat var..bu arada CHP Li de değilim

Olmasada olur! 3 Yıl Önce

Melih'in Dinazorlari ve Transformensler heykelden sayiliyormuydu?

İyi çakmış 3 Yıl Önce

Aşgın’a hastane yaramış. İş yapmayıp laf yapan chp lafın alasını görsün

Güdümlü 3 Yıl Önce

heykel kafalılara güdümlü füze atmış başkanım :))))

Tam isabet 3 Yıl Önce

CHP ye verilecek en güzel cevabı vermiş Başkan. 20 yılda ne yapıldı diyen körler görmek istemiyorsa çok da tın. İnkar ettiğiniz ne varsa, kullanırken sesiniz çıkmaz, mesele inkar siyaseti olunca, nankörlüğün de bayraktarlığını yaparsınız. Chp belediyelerinin heykelleriyle öğünürler, bu memlekete yapılanları görmezler. Biliyoruz çok zorunuza gidiyor fakat yapacak bir şey yok. Sizi ebediyete yangınızla başbaşa bırakıyoruz.

Önemli 3 Yıl Önce

Başkanım ne olursa olsun bu Belediye Binası bitecekti. Bu bina bitse idi bir sonraki dönemde herşey daha farklı olurdu.

Abdi 3 Yıl Önce

Başkanım ramazan öncesi toplu sözleşme müjdesi bekliyoruz.

filozof 3 Yıl Önce

bu adamı sevmiyorum ama güzeldi :)))))

Teh-Te-Süz 3 Yıl Önce

E be abim sen zor zamanda icraya verdiğin vatandaşların parasıyla tamamlarsın o inşaatları. yok yok bence sende avukatının topladığı paralarla kendi heykelciğini yaptırt.

Çorumlu vatandaş 3 Yıl Önce

Başkanım Ramazan yaklaşıyor.Belediye çalışanlarına iBayram ikramiyesi verirseniz seviniriz.Saygılar.

Keseci hamamda bulunur. 3 Yıl Önce

Ne,Külcü nün döneminde 2011 de su parası icra işini mevcut başkan da mı yapıyor?Avukat kim?

Teşekkürler 3 Yıl Önce

İBB NE YAPIYOR, Otobüsler tıklım tıklım tıklım dolu duraklar hınca hınç dolu, Otobüslere hayvan istifler gibi istifliyor insanları sefer sayısını azalttı cogaltacagi yerde otobüslere dezenfektan koymadı otobüsleri çürümeye terk etti garajlarda dronlarla çekilmiş fotoğrafları mevcut, otobüstekiler, birbirlerine, değiyor, NE , İĞRENÇ görüntü pandemide GÖRDÜNÜZ.duraklar dolu, BİZİM otobüslerimiz, bazen boş gidiyor HALKA hizmet veriyor Belediye başkanımıza teşekkür ederiz verdiği, hizmetten dolayı.20 sene önceki Çorum'a bak, bir de şimdiye, CHP Belediyesi, zamanında,şu YOKTU sinekten geçilmiyordu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.