habercim19.com özgür haber özgür yorum

Bakan açıkladı

GÜNDEM

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sabah saatlerinde geldiği Samsun’da hızlı tren projesi hakkında açıklama yaptı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sabah saatlerinde geldiği Samsun’da hızlı tren projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Bakan Uraloğlu, “Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız. Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı ile önce Kırıkkale'den Çorum'a, sonra da Samsun'a hızlı tren getireceğiz. Projenin tamamlanmasıyla Ankara-Samsun arası karayoluyla 7 saat süren seyahat süresi, 2 saat 45 dakika olacak” dedi.

ANKARA-SAMSUN ARASI 2 SAAT 45 DAKİKA

Samsun-Ankara hızlı tren projesi hakkında açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Bildiğiniz üzere yüksek hızlı tren ağını tüm Türkiye'de daha da yaygın hale getiriyoruz. Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, Eskişehir-İstanbul ve Konya-Karaman hatlarının ardından en son Ankara-Sivas Hızlı Tren hattımızı açmıştık. Şimdi Hızlı Tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız. Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı ile önce Kırıkkale'den Çorum'a sonra da Samsun'a hızlı tren getireceğiz. Projenin tamamlanmasıyla Ankara-Samsun arası karayoluyla 7 saat süren seyahat süresi 2 saat 45 dakika olacak."dedi.

İHA

Yorumlar (15)

Vatandaş 3 Ay Önce

Seçim zamanı gayet doğal, yalanın vergisi algısı yok.

murat 3 Ay Önce

Her seçim aynı. Ama işe yarıyor

Tolga 3 Ay Önce

Anlaşıldı Hızlı trene seçimden seçime bineceğiz.

harika 3 Ay Önce

utanmak insanın süsüdür...bunlar baya çirkinleşti

Çorumlu 3 Ay Önce

Ortada kuyu var yandan geç,. Ortada Çorum var direkt geç şarkısına dönüşüyor ne güzel, Tren bu sefer olucak gibi Çankırı Bayat duble yolu ile İskilip Tosya yolu sözüne verilirse Çorum bayağı gelişir Organizeler açılır

Bir bilen 3 Ay Önce

Bunlar pinokyo olsa idi, burunlarının uzunluğu acaba kaç metre olur idi

Şahin 3 Ay Önce

Bu sefer essah dan geliyor ama 3 yıl surer

Okuyucu 3 Ay Önce

2050. Yılında hizmete girecek olan tren yolumuzun temeli 30. Mattan önce atıla bilir. Şimdiden hayırlı olsun şehrimize.

Ahmet 3 Ay Önce

Elimde çok güzel bir baraj var almak isteyen olursa.

Yusuf 3 Ay Önce

Ankara- Eskişehir- İstanbul Ankara- Konya- Karaman Ankara- Yozgat- Sivas hızlı tren hatları hiç yapılmadı. Hiç yolcu taşımıyorlar. Hükümet hızlı tren değil kibrit kutularını çalıştırıyor. Aslı faslı yok bu hızlı tren hatlarının. İşiniz gücünüz her şeye karşı çıkmak. Eminim Çorum- Ankara hızlı Tren hattına da ilk önce siz binersiniz.

Mustafa 3 Ay Önce

İnandikmi hayır

Kemal Balta 3 Ay Önce

İyice alay ediyorlar artık. Buna bir sınır koymalılar. Bu kadar da pişkinlik olmamalı.

Bb 3 Ay Önce

Buna yohh heeeri denir :) 2000 TL bütçe ayrılan proje değil mi bu. O paraya trenin maketini alamazsınız dalga geçmeyi bırakın size oy yok nokta

Hakan 3 Ay Önce

Bundan önceki seçimler aklıma geldi aynı sözler

YİNE BEN 3 Ay Önce

EĞER EN DÜŞÜK EMEKLİ SİZİ BU SEFER SIRKALAMAZ İSE BİRDAHAKİ SEÇİME MUHALEFET PARTİSİ OLSA SİZİ EZER GEÇER

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.