habercim19.com özgür haber özgür yorum

Bakan'la görüştüler, 2053'ü yalanladılar

GÜNDEM

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya, demiryolu projesi için verilen Samsun kapynaklı 2053 haberini yalanladı.

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya, Ankara-Çorum-Samsun Demiryolu Hızlı Tren Projesi’nin 2053 yılında aktif hale getirileceğine yönelik Samsun kaynaklı haberi yalanladı.

Yerel bir gazeteye konuşan Ceylan ve Kaya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile telefonda görüştüklerini Ankara-Çorum-Samsun Demiryolu Hızlı Tren Projesi’nin 2023 yılında ihale edileceğini iddia ettiler.

Vekiller, "Biz Ulaştırma Bakanımızı ziyaret ettiğimizde '2023 yılı içerisinde Delice-Çorum arası hızlı tren hattı ihale edilecek' dedi. Biz de takip ediyoruz. İhale etmeden ne zaman biteceği belli olmaz. Öngörülen sürede bitirilecektir. 2053 tartışması doğru değil.” diye konuştular.

SAMSUN GAZETESİ 2053'Ü GÖSTERDİ

Samsun Gazetesi’nin yaptığı haberde, Ankara-Çorum-Samsun Demiryolu ve Yüksek Hızlı Tren Projesi’nin 2053 yılında aktif hale getireceğini iddia etmişti.

Söz konusu habere şu linkten ulaşabilirsiniz...https://www.samsungazetesi.com/samsun-ankara-arasi-yuksek-hizli-tren-ile-2-saat-olacak-iste-son-gelismeler

Yorumlar (6)

Vatandaş 2 Yıl Önce

O zaman bakanlığın programına aldırsalarmış. Bütçe ayırıp ihale çıksınlar bir an önce inanalım çorum sıkıldı masal dinlemekten. Daha bir havaalanın bile ismini değiştiremeyenlerin bir hükmü kalmadı vatandaşın gözünde.

Abdullah 2 Yıl Önce

2053 ü yalanladılar da ne zaman gelecek onu söylemediler . Yoksa 2040 mı , 2043 mü . Salla yalanı inanacak çok

Arabulucu 2 Yıl Önce

2023+2053=4076÷2=2038 gün itibariyle,yarın ne olur bilinmez.

mehmet 2 Yıl Önce

heralde çorumdaki siyasiler 4 partiden. chpden tufan köse, akpden ahmet sami ceylan ve oğuzhan kaya. ensardan erol kavuncu ve halil ibrahim aşgın. Amcaoğlu partisinden yusuf ahlatçı.

ali 2 Yıl Önce

Ağlayacak halimize gülüyor sayın milletvekillerimiz ????

çorumlu 2 Yıl Önce

sizden bi halt olmaz

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.