habercim19.com özgür haber özgür yorum

Bakan yardımcılıklarına en az bir eski vekil

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bakan yardımcılıklarına, her bakanlık için en az bir eski milletvekilini atayacağı belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bakan yardımcılıklarına, her bakanlık için en az bir eski milletvekilini atayacağı belirtilirken, halen AK Parti MKYK Üyesi olan, iki dönem Çorum Milletvekili seçilen, ancak üçüncü dönemde aday gösterilmeyen Ahmet Sami Ceylan'ın da ismi bakan yardımcılığı için konuşuluyor.

CEYLAN'IN DA İSMİ KONUŞULUYOR

Ziraat Mühendisi olan Ceylan’ın daha önce TBMM Tarım ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi olarak görev yapması nedeniyle Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine getirileceği iddia ediliyor.

BÜROKRASİDE ATAMALAR

Yeni hükûmetin kurulmasından hemen sonra, kabine üyelerinden çalışacakları ekipleri bildirmelerini isteyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, bürokrasiye yapılacak yeni atamaları bu hafta içinde tamamlayacağı belirtildi.

YENİ BAKANLAR LİSTE SUNDU

Haber7’de yer alan bilgilere göre; ilk kabine toplantısında Erdoğan, bakanlardan çalışacakları ekipleri kendisine bildirmesini istedi. Bu kapsamda her bakanın, Cumhurbaşkanına bakan yardımcılıkları ve üst düzey bürokratlarla ilgili alternatifli liste sunduğu öğrenildi.

ERDOĞAN LİSTELER ÜZERİNDE ÇALIŞIYOR

Erdoğan’ın, kendisine bildirilen isimler üzerinde yaklaşık bir haftadır çalışma yaptığı belirtildi. Erdoğan’ın bu listeler üzerinde yaptığı değerlendirmenin tamamlandığı ve bu hafta içinde bürokrasiye yeni atamalar yapılabileceği ifade edildi.

BAKAN YARDIMCILIKLARINA EN AZ BİR ESKİ VEKİL

Özellikle bakan yardımcılıklarına, her bakanlık için en az bir eski milletvekilinin atanacağı belirtilirken, halen AK Parti MKYK Üyesi olan, iki dönem Çorum Milletvekili seçilen ancak üçüncü dönemde aday gösterilmeyen Ahmet Sami Ceylan'ın da ismi bakan yardımcılığı için konuşuluyor.

Ziraat Mühendisi olan Ceylan’ın daha önce TBMM Tarım ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi olarak görev yapması nedeniyle Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine getirileceği iddia ediliyor.


Yorumlar (14)

SORUMLU 12 Ay Önce

ASC REİS YARDIMCISI OLSUN. O ZAMAN HAVALİMANI OLUR.

Bence siyasetten uzak tutulmalı 12 Ay Önce

Milletvekili iken Çorumda kamuya adam koymayıp yerleştiren ( Gençlik Spora dünyanın vasıfsız elemanını yerleştirdi ) Ahmet Sami, bakan yardımcısı oluca yapacaklarını siz tahmin edin...

Abdullah 12 Ay Önce

Biz kurtulduk , bakanlık düşünsün

crm 12 Ay Önce

Bu akılla başarılı olma şansları yok. bir koltuğu işgal edecekler zaten başarılı olsalar bu durumda olmazdık büyük hata

İskilipli 12 Ay Önce

Keşke Ulaştırma bakan yardımcısıda Çorumlu olsa, olsun ki yollarımız hızlı bitsin

Allah Allah 12 Ay Önce

Vekilken ne faydasını gördük ki bu adamın, bakan yardımcısı iken faydası olsun. Bu adamın ancak kendine faydası olur. NET

Ahmet 12 Ay Önce

-Eski vekilleri küstürmeyelim, sağda solda konuşurlar. -Ne yapalım efendim? -Makam bulun, yetmezse uydurun.

Çorumlu 12 Ay Önce

Sn editör ne ziraat muhendisi 2 yillik ziraat teknikeri peygamber yaptiniz hasa komus cobanini ayip yav su simartmayin

Vatandas 12 Ay Önce

Bunlar Müslüman hesap gununde goruselim

Hikaye bu ya 12 Ay Önce

Bir varmış bir yokmuş evvel zaman ıçinde ... gel zaman git zaman bir ülkeye padişah olmuş Ali kıran baş kesen neredeyse herkesi haraca bağlamış günün birinde en yakın akrabası ve adamları aldıkları şerabın da etkisiyle şişede durduğu gibi de durmuyor ki meret komşu ülkenin pirensinin yolunu kesip soyup soğana çevimişler sonra bu eşkıya takımı yakalanıp zindana atılmış sonrasında bizim ali kıran baş kesen padişahlıktan olmuş hikaye bu ya bu seferde komşu ülkenin kralı dünyayı değiştirmiş bu seferde bizim ali kıran başkesen komşu ülkenin kralı olmak için harekete geçmiş tabi kendi ülkesi çalkalanıyor yahu bu adam bizim ülkeyi batırdı ülkede ne huzur kaldı, ne bereket şimdide o ülkenin kralı olmak ister tabi hikayede burada uzar gider

AK SAÇLI 12 Ay Önce

A.Sami Ceylan'dan çoban olmaz.İsminin kötü şeylerle anılmasından sonra. cumhurbaşkanımızın bu ismi bakan yardımcılığı ile ödüllendirirse. İnanın saçlarımı kazıtır. Yerel seçimde Çorum'un başına bela olur.Sakın böyle bir yanlış yapılmasın.Ak Parti yerel seçimde kaybeder

Kanka 12 Ay Önce

Devletin malı deniz manzaralı...3 oda 1 salon.Anlayana...

bakanlık 12 Ay Önce

yozgatta her dönem bakan çıkıyordu, bizde niye yok, hep yozgata yatırım akıyor diyorduk. şimdi daha bakan yardımcılığı için birinin ismi geçti, hemen istemeyiz, yapılmasın, o olmasın muhabbeti başladı. biz bu kafadayken çorumlu bakan olmasını bırakın çorumun vilayet olması bile çok gereksiz. çekin aşağı herkesi çekin, ondan sonra dersiniz bakanlar niye hep yozgattan çıkıyor diye.

AK SAÇLI 12 Ay Önce

Ne oldu hiç oldu. Bakan yardımcısıda olamadı. Şimdi Ak Parti Genel Merkezinde bir koltuk kapma peşine düşecek.Sayın Ceylan bu şehrin siyasi-ahlaki etik değerleriyle oynadın. Siyasetten çekil artık.Çorum'u rahat bırak lütfen .

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.