habercim19.com özgür haber özgür yorum

Başkan böyle karşılandı

GÜNDEM

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Ankara dönüşü böyle karşılandı.

AK Parti'nin Ankara'da düzenlenen aday tanıtım toplantısının ardından Çorum'a dönen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Şeker Fabrikası yanında araç konvoyuyla karşılandı.

Başkan Aşgın, Hıdırlık Cami ve Türbesi ziyaretinden sonra Saat Kulesi yanındaki Çorum Meydanı'nda vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

Yorumlar (15)

Balbazar 4 Ay Önce

Adaylık kombinini beğenmedim, meşhur teknofest montunu giymeliydi. Bilmeyenler için; Superman ya da Batman kostümü gibi birşey.

Ahmet 4 Ay Önce

Başkan Çorum'u arkasına almış maşAllah. 80 kişi falan toplanmış. Tebrikler :)

Aslanbey 4 Ay Önce

Sönük karşılama , ruhsuzluk var . Belediye personeli zorla gelmiş .

Atom 4 Ay Önce

Atom karınca maşAllah

Ye kürküm ye 4 Ay Önce

Boş işler

Öğretmen 4 Ay Önce

Başkandan beklentilerim: Muzaffer Külcü, Muhsin Dere ve Hüseyin Çalışkan beyleri ziyaret ederek, teşekkür edip, sonrasında bir yemekte beraber samimi görüntü vermeyi tez elden sağlaması. Nefisleri bi görelim.

KY 4 Ay Önce

Koskoca MHP AK Parti adayını alkışlarla karşılıyor. Ne günlere kaldık...

öz hakiki çorumlu 4 Ay Önce

beyler kendinize gelin nedir bu şımarıklık daha seçim kazanmadık bu neyin kutlaması siz böyle şımardıkça seçmen de antipati oluşuyor

Bir bilen 4 Ay Önce

Zatı muhterem in biri Çorumlu vekil ve parti yetkililerini iki gol attı. Mübarek maradonamısın.

Keykavus 4 Ay Önce

Tek başına kazanılan bir Çorum’dan ittifakla dahi kazanılabileceği muamma olan bir Çorum’a. Heyhat neyin kutlamasıdır bu!!

Yorumçok 4 Ay Önce

Sabahta belediye binası önünde karşı-landı. Ne ilginç şeyler oluyo...

Ali Hamza 4 Ay Önce

Kendini zorla karşılattırdı yazacaktınız galiba başlık olarak.31 marta kadar aşkınızla kalın.Çorum sandıkta gerekeni yapacaktır.

F.Ç 4 Ay Önce

Bu gün cuma bilbortlarda MHP il başkanınında ittifak resminde görmek isterdik. Demek ki AK parti bizi takmıyor.Biz ülkücüleri de tabanda ittifakı takmayız. Yada o bilbordlar yarın düzeltilecek

Bravo 4 Ay Önce

Külcünün aday adaylığı açıklamasında toplanan kalabalığa yakın bir kalabalığın yarısına yakın bir kalabalık toplamayı başarmışlar. Tebrik ediyorum..

Hayret 4 Ay Önce

Şahsen seçilirmi merak ediyorum çünkü tanıdıkların çoğu samimi iseler seçilmesini istemiyor ve Halk bu işi beğendi mi sandıkta ortaya çıkar sözün bittiği yer

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.