habercim19.com özgür haber özgür yorum

Belediye açıkladı: ‘Burası Dubai değil, Çorum’

GÜNDEM

Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Melikgazi Konut ve Ticaret Merkezi için 'Burası Dubai değil, Çorum' dedi.

Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yeni dönem projeleri arasında yer alan Melikgazi Konut ve Ticaret Merkezi’nin detaylarını açıkladı.

Geçtiğimiz ay kamuoyuna açıklanan, her biri birbirinden kıymetli projelerle ilgili çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirten Başkan Aşgın, “Hayata geçireceğimiz projelerimizle Çorum’u Anadolu’nun ortasında bir yıldız gibi parlatacağız."dedi.

Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 2019 yılından beri her alanda yaptıkları çalışmalarla şehrin adeta çehresini değiştirdiklerini, yeni dönemlerinde de hayata geçirecekleri projelerle Çorum’u Anadolu’nun yıldızı haline getireceklerini kaydetti. Başkan Aşgın, yeni dönem projeleri arasında yer alan Melikgazi Yaşam ve Ticaret Alanıyla ilgili bilgiler vererek “Burada gastronomi ve rekreasyona dayalı yeni yaşam ve ticaret alanı oluşturacağız. İnşa edeceğimiz gösteri havuzunun etrafında şekillenecek bu yeni yaşam alanında her yaştan vatandaşımızın istifadesine sunacağımız alışveriş merkezi, süs havuzu, gastronomi merkezi, sinema salonları, kafeteryalar, spor merkezi, çocuk oyun alanları yer alacak.”dedi.

Projenin tamamlandığında görüntüsüyle diğer şehirleri adeta kıskandıracağını anlatan Aşgın, “Burası Dubai değil, Çorum. Nasıl bir vahada Dubai doğmuşsa, Çorum da Anadolu’nun ortasında bir yıldız gibi parlayacak. 72 Bin 500 m2 alanda bambaşka bir şehir inşa edeceğiz.”dedi.

Yorumlar (21)

Beton beton. 2 Ay Önce

İmalat, fabrika, üretim vs. İşçi ve çalışma ortamı lazım. Betonfan başka bu çoruma ne yaptınızki

Vatandaş 2 Ay Önce

Doğru eski hastane yapıldı, orada yapılır

Alper Fuat 2 Ay Önce

Erzurum Dede de yeni şehir kuracakti..

Betonlaşan Çorum 2 Ay Önce

Şöyle bir bakınca, buradaki yapılarda en az 30-40 Bin kişi yaşayacak gibi görünüyor. Çimentoda da bir o kadar nufüs olacak belki. Pekiiiii, TÜİK verilerine göre nüfusu azalan bir şehirde buralarda kimler yaşayacak. Çorumun mevcudunun üçte birine karşılık gelen bu kafa ek nufüs nereden gelecek. Lütfen Çoruma nitelikli göçü sağlayacak işlerle uğraşın, betonla, asfaltla değil. Büyük şehirler yüksek kayın zararından kurtulmaya çalışıyor, biz hala yüksek kata (düşey mimariye) hevesliniyoruz.

.. 2 Ay Önce

Maketten hayal satmaya devam edin.

Sömürge 2 Ay Önce

Birde devane, çöplük, kunduzhanın resmini koysanız. Herkes görürdü çorummu ugandamı?

Doğrucu 2 Ay Önce

Müthiş bir projeye başkanım Ankara'da Altınok emeklilere ayda 5000 TL verecekmiş Çorum'da böyle bir çalışma varmı olursa çok seviniriz

Aynen 2 Ay Önce

Başkan burası Çorum, şatafata uğraşma mütevazı olsun olacaksa

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 2 Ay Önce

Çorum'un gelişmesini istiyorsanız, ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİNİN sayılarını arttırın. Her İLÇE'ye ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ kurulsa ÇORUM BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ olur. İnsanlar çalışacak fabrikalar istiyor. Artık ÇORUM VE Çorum'luların uyanması gerekiyor. Senelerdir söylüyorum, yine söyleyeceğim. Senelerdir Çorum ve Çorum'luları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum ve Çorum'luları uyutuyorlar da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

AdAm 2 Ay Önce

Corumu maffwdecwk bu Halil bunlar yatay mimarimi Halil dikey bunlar dikey

Has Çorumlu 2 Ay Önce

Projede emeği geçenlerin eline sağlık.Bu projeyi erişilemez bir rüya olarak gören ve bunun yapilacagina ihtimal vermeyen arkadaslar herşey hayal ve vizyonla başlar,bence biz corumluyum ve kendimizi küçümsemeyelim,bunu da yaparız daha iyisini de yaparız.Gecmiste bu coğrafyada yaşayanlar vizyon sahibi olup bozkırın ortasından imparatorluk kurmuş,siz de şimdi iki bina yapmayı imkansız sanıyorsunuz.Baskana ve ekibine helal olsun,bunu da yaparlar inşAllah.

Mehmet Yeşil 2 Ay Önce

Deprem Bölgesi bir yer neden dikey mimariye yer verildi. Eğer böyle ise çöplü devaneyi deprem bölgesi diye kat düşüşü yaptınız.

Okuyucu 2 Ay Önce

Nalan halilibrahimden vatandaşa emeklilere katkı olsun diye. Toplu şaşımada ücretsiz binişlerde yaş sınırını: 60 yaşa çekecekmiş.

ismet 2 Ay Önce

Ne oldu Halil cimentonun yıkmaya kıyamadığın bacasına bu uyduruk görselde yer vermemişşin

Yapamayız denilmiyor 2 Ay Önce

Gardaş, yapamayız denilmiyor. Çorum’a ne katacak bunlar? Mesela böyle 50’şer katlı gökdelenlere hangi uluslarası firmalar gelecek? O evlere gelecek nufüs nerden gelecek? Çorum nufüs kaybederken. Vizyon değil, rant. Kaldı ki sayın Cumhurbaşkanı yatay mimari diyorken, nasıl olcak?

Dubbaaai 2 Ay Önce

Peki ama bu yere giriş çıkışlar serbest olur mu acaba.Hani parasız adam gereksiz adam demesin sonra kimse de..

Mustafa 2 Ay Önce

Çorumun göbeğinde çepni devane kunduzhan harebe şekilde dururken bu burjuva projesi içinize siniryorsa size dicek bir şey yok

YİNE BEN 2 Ay Önce

ÇORUM LU YU SALAK YERİNE KOYUYORSUNUZ ŞEHRİĞİN ORTASI ÇÖPLÜK GİBİ DEVANE ,KALE ,O ARKA SOKAKLAR ESKİ İTFAİYE YOKUŞU KARŞI BAKIRCILAR SANAYİSİ DAHA SAYAYIM MI ORTADA ŞEHİR YOK OLMUŞ TRAFİK FELÇ ÖLÜM VAAAR.HESAP GÜNÜ VAAR ...

Emre 2 Ay Önce

O yüksek yüksek binaları altyapı taşıyacak mı? Özellikle yol alt yapısı o nüfusu kaldırabilecek mi? Altyapı deyince en az düşünülen şeylerden biri trafik. Diğer altyapı elemanlarından kanalizasyon vs. bahsetmiyorum bile.

Arıcı 2 Ay Önce

Durmak yok yola devam

Ahmet Köşkerler 2 Ay Önce

Projeler rant üzerine yapılıyor. Yazık bu şehre ya ne zaman gerçek bir belediye başkanımız olacak

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.