habercim19.com özgür haber özgür yorum

Bir ile daha hızlı tren müjdesi

GÜNDEM

Türkiye Buluşmaları kapsamında Balikesir'i ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Balıkesir'e hızlı tren müjdesi verdi.

Türkiye Buluşmaları kapsamında Balikesir'i ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kuzeybatı Çevre Yolu şantiyesinde incelemelerde bulundu. Bakan Uraloğlu'ndan Balıkesir'e hızlı tren açıklaması geldi.

TÜRKİYE BULUŞMASI KAPSAMINDA ZİYARET ETTİ

Balıkesir'in yüksek hızlı trenle bağlanması noktasında ilk etapta Bandırma'yla ilgili ihaleyi yaptıklarını belirten Bakan Uraloğlu, "Süreç devam ediyor. Balıkesir'le ilgili hızlı tren hattımızın geliştirilmesi ve buranın da yapılması yine gündemimizde. Onun da istişarelerini yaptık. Güzel, verimli bir gün geçirmiş olduk. Bu çevre yolumuzun önemli bir bölümünü mahalli seçimlerden önce inşallah trafiği açmış olacağız. Ben şimdiden Balıkesir'imize bölgemize 'hayırlı uğurlu olsun' diyorum" diye konuştu.

Yorumlar (7)

Çorumsuz 10 Ay Önce

Adamlarda 'müjde' yekten ihaleyi de 'yaptık' diye... Bize verilen en baba müjde "önümüzdeki sene, Çorum yht ihalesini yapmak için gerekli toplantıyı yapacağımız ön değerlendirmenin fizibilitesi için görevlendirilecek mühendislerin yetişeceği fakültenin temelinin ihalesini yapacağız" şeklinde..

Trenci 10 Ay Önce

Tren gelebilebilemiyormu yoksa gelebilebileyormu anlamadik.

Ofsayt osman 10 Ay Önce

Bu da mı gol değil hakim bey.

Ikram 10 Ay Önce

Möö

Uğur Yıldırım 10 Ay Önce

Galiba tüm yurdu demir ağlarla örecekler sonuncusu Çorum olacak uyanın heri artık uyuttukları yeter. Siyasetçilerimiz zayıf kalıyor Yozgatlı siyasetçiler helal olsun size. Bizimkilere yazıklar olsun

İsmail 10 Ay Önce

Hala siyasetçilerden medet umuyorsunuz siyasetçi artık bakan olamıyor bakanlarında bir kişi seçiyor o ne derse o oluyor bakanıda vekilide bu sistemde konu mankeni

GÖREN GÖZ 10 Ay Önce

biz biz zeki müren de bizi görecek mi?????

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.