habercim19.com özgür haber özgür yorum

Bu caddelerde park ücretli

GÜNDEM

Belediye Meclisi’nin yarın yapacağı Ocak ayı olağan toplantısının dikkat çeken gündemlerinden birisi bazı cadde, sokak ve ana arterlerin otopark olarak kiraya verilmesi teklifi olacak.

MUSTAFA DEMİRER

Belediye Meclisi’nin yarın yapacağı Ocak ayı olağan toplantısının dikkat çeken gündemlerinden birisi bazı cadde, sokak ve ana arterlerin otopark olarak kiraya verilmesi teklifi olacak.

Belediye Meclisi 7 Ocak 2020 Salı günü saat 14.00'de Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın yönetiminde toplanacak.

Belediye Meclisi’ne sunulacak teklife göre; Çorum merkezde Gazi Caddesi, İnönü Caddesi, Kerebigazi 1. Cadde (AHL’nin Ulu Mezarlık tarafına bakan kuzey tarafı) İlhan Gürel Caddesi, Karakeçili Sokak ve Bahabey Caddesi’nin polis lokaline kadar olan kısmında ücretli otopark için Belediye Encümeni’ne yetki istenecek. Encümen, trafikteki yoğunluk durumuna göre bazı caddelerde ücretli otoparka geçilmesi kararı alabilecek. Bazı cadde ve sokaklar için ücretli otopark kararını ileri bir tarihe erteleyebilecek.

Yorumlar (15)

Eğitimci 4 Yıl Önce

Denenmiş ve işe yaramamış bir uygulama niye tekrar başlatılıyor diye soruyorum kendime. Cevap: Belediyenin paraya ihtiyacı var.

Ahmet 4 Yıl Önce

Mahkeme kararı var caddeden para alamazsınız diye. Belediyenin parasını çarçur edenlere dava açıp tahsil ederseniz böyle işlere gerek kalmaz.

recep 4 Yıl Önce

yine bir halil ibrahim icraaatiyle karşı karşıyasınız sayın seyirciler :) en büyük başkan bizim başkan

Çorumlu 4 Yıl Önce

MÜTHİŞ icraat.. Akpden de bu beklenırdı. Yakında tüm il ilçe yollarını kullanma bedeli de isterler

Bir Dost 4 Yıl Önce

Eeyyy belediye başkanı, sana oy vermiş ve seni seven biri olarak diyorum ki; gözünü milletin cebine dikme , bu tür uygulamar ile kendini bitirme, kaynaklarını git başka şeylerde dene, seni bu yollara iten dalkavuk şakşakçılarına güvenme , gerçek dostların sözünü dinle, belediyede dönen israfı engelle.

Doğrucu 4 Yıl Önce

Koskoca belediyeyi ne hale getirdi aşkın yazık verilen vaatlere bak yapılan icratlara bak

Torpil vaarrr 4 Yıl Önce

Başkan kadin kültürlere memur olarak aldığın akp li ev hanımlarını çıkartsan yine yeter

Kırgın Akp li 4 Yıl Önce

Ayagına sıkıyorsun

eksik kalan böyle tamamlanır 4 Yıl Önce

ohhh mis gibi... fakirin ...çakıyorlamış. Takırtı nereden geliyor diye bakıyorlarmış. o caddede park uygulaması hangi zengin için yapılıyor biliyoruz. halil ibrahim başkan olmuş.. çingeneyi padişah yapmışlar gitmiş babasını kesmiş

Can Erman 4 Yıl Önce

Sorsan "trafik azalsın diye yapıyorum" der sayın başkan,kaldırım işgaliye harçlarını düzgünce toplasan,sağa sola akıttığın paraların musluğunu az kıssan ve buna gerek kalmasa ne var,denenmiş ve başarılı olmamış bir işi tekrar ele almak nedir? Hatalı iş,yanlış iş!

deli 4 Yıl Önce

cevabını bildiğin soruyu niye soruyorsun kardeş.bizim millet alışık uyutulmaya ve unutmaya..zamanında çıkan arbede ve kavgayı unuttunuz sanırım; bir siyasi ve otopark çalışanı arasındaki.Uygulama bu yüzden iptal edilmişti.

Halil Hatipoğlu 4 Yıl Önce

Daha önce de denemişlerdi.Sonucunun ne olduğunu hepimiz hatırlıyoruz.Zamanın muktedir yöneticileri "halka rağmen" dayatma yapmaya kalkmışlardı.Az daha toplumsal bir facia yaşayacaktık.Deneneni denemeye devam edecek ve denenenden ders almayacaksak sizin akademik titriniz ne işe yarıyor Dr.Halil İbrahim Aşgın Bey?

Yetmezzz 4 Yıl Önce

Buralar yetmez tüm caddelerini yapın gitsin, hatta yayalardan çok geçme parası bile alabilirsiniz

Amet 4 Yıl Önce

Yazıklar olsun size

çorumlu 4 Yıl Önce

İyiki başlanıyor bu projeye Sn. H.İbrahim Aşgın eleştirilsede gazi caddesi inönü caddesi daralıp bunalmıştı Çorum'umumzun küçük caddeleri artık bu fazlalığı kaldıramıyordu umarım park ücreti 10tl'den aşağı olmaz

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.