habercim19.com özgür haber özgür yorum

Bu kez Deva sordu

GÜNDEM

Deva Partisi Ankara Milletvekili İdris Şahin, Çorum’da TOKİ Başkanlığı’nca yapılan Silmkent konutlarının akıbetini sordu.

Deva Partisi Ankara Milletvekili İdris Şahin, Çorum’da TOKİ Başkanlığı’nca yapılan Silmkent konutlarının akıbetini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye sordu.

ÇORUM ZİYARETİNDE İLETİLDİ

Deva Partisi Çorum İl Teşkilatı’nı ziyaretinde kendisine iletilen Sılmkent TOKİ konutları problemini TBMM’ye taşıyan Şahin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin yanıtlaması istemiyle şu soruyu sordu:

İŞTE O SORU

“Hak sahibi emeklilere söz konusu konutların inşaatı bitirilerek anahtar teslimi hangi tarihte gerçekleşecektir? Bu konutların geç teslimi nedeni ile hak sahibi emeklilerin uğradığı zararların tazmini için herhangi bir işlem yapılacak mıdır?"

AHLATCI’NIN SÖZÜNÜ HATIRLATTI

Deva Partisi Ankara Milletvekili İdris Şahin, TBMM'ye sunduğu soru önergesinde, AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı’nın Silmkent TOKİ konutlarına ilişkin seçim öncesi verdiği sözleri hatırlattı, ayrıca Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile yaptığı görüşme sonucunda paylaştığı bilgileri gündeme taşıdı.

Yorumlar (5)

Ahmet 10 Ay Önce

Yetkililer koltuk larımın derdinde . Yeni oturanlar ve oturmak isteyenler . Arada millete bir iki beyanat , oyalama taktikleri . Koyun kuzu olmuş millette bakmıyor ki ne iktidar dan hayır var ne de muhalefetten umut .

Ali 10 Ay Önce

Yusuf efendi temmuz demişti . Unuttu galiba

Gören adam 10 Ay Önce

Bin kere yazdım il başkanlığında Sözü geçmeyen Vekil olunca geçermi??

fahri müfettiş 10 Ay Önce

oturmayacak olanlar kiraya verecekler kiralar arttı malum onun için acele ediyorlar.taşınmayanlara vermeyeceksin. zaten kendine devası olmayanlardan meded umanlar

Aslınur yelken 9 Ay Önce

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.